Calor de ple estiu i molt de sol

Mar o muntanya? Escollim el que escollim, el temps serà radiant i càlid. A més, aquesta situació s'allargarà fins divendres

Néstor GómezActualitzat

Ens trobarem sota la calor més intensa d'aquest període de temperatures altes. L'aire càlid que manté l'atmosfera escalfada no anirà a més, de manera que la calor de dijous persistirà de cara a divendres.

Sol, pocs núvols i molta calor

El dia serà radiant a la majoria del país. De bon matí, han aparegut alguns núvols baixos a les comarques costaneres de les Terres de l'Ebre i puntualment a l'Empordà. A la tarda sorgirà algun núvol esquifit i de bon temps sobre el Pirineu o en algun punt de les muntanyes del prelitoral, poca cosa. Caldrà seguir amb atenció els núvols que creixeran al Matarranya perquè podrien deixar algun ruixat cap a l'interior de les Terres de l'Ebre cap al tard. A darrera hora de la jornada tornaran els núvols baixos a la Costa Daurada i a l'Empordà.

Un cop més, la variable meteorològica més important serà la calor del migdia. Les temperatures faran un pas més cap amunt, amb un ambient ben tòrrid, no excepcional, a les comarques de la Terra Ferma i interior de l'Ebre amb valors de fins a 38ºC. A la costa, l'ambient serà més xafogós a causa del vent, que bufarà de mar cap a terra durant tot el dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut