Brutal riuada a Cebolla, Toledo

Alberto AlcántaraActualitzat

La Depressió Aïllada en Nivells Alts (o DANA) que està afectant la península Ibèrica va provocar, dissabte a la tarda, un aiguat bestial a la localitat toledana de Cebolla. La pluja i les característiques geogràfiques d'aquesta població han provocat una riuada molt destructiva. En podeu veure les conseqüències:

 

No hi ha víctimes personals, però ha estat un miracle, perquè una dona de 52 anys va ser arrossegada per l'aigua. Afortunadament, es va poder refugiar a la farmàcia del poble, que ha quedat destruïda. També ha quedat tocat el centre de salut.

 

La tempesta va començar al migdia, i ha coincidit amb les festes patronals del poble. Cebolla està construït sobre el llit natural del torrent Sangüesa, que va a desembocar al riu Tajo. Els desbordaments no són inusuals, però aquest ha estat el més important dels últims anys, segons els veïns.

El risc de tempestes fortes derivades d'aquesta gota freda continuarà en les pròximes hores. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha activat els avisos pertinents.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut