Augment progressiu dels núvols per a diumenge

Alberto AlcántaraActualitzat

El temps comença canviar tímidament aquest diumenge. Per l'oest de la península Ibèrica es despenjarà un solc d'aire fred, que generarà nuvolositat i ruixats. De moment, la pluja quedarà lluny de casa nostra, però sí que notarem un augment dels núvols. Dominaran els vents del sud-est.

 

 

Més sol al matí

El canvi l'hem començat a notar tímidament durant el matí i per l'extrem sud, amb un augment progressiu de núvols alts i mitjans. A la resta, encara ha fet sol, tot i que també s'han repetit alguns bancs de boira a primera hora. També hem començat a veure alguns núvols baixos costaners, sobretot a la meitat sud del litoral.


La branca de núvols alts i mitjans s'anirà desplaçant cap al nord i est de Catalunya al llarg de la tarda. No esperem cap tipus de precipitació. En molts casos, ni tan sols evitaran la sensació de sol, perquè es veuran molt esquifits. A més a més, també continuaran els núvols baixos a punts del litoral.

Temperatura força estable

La temperatura de primera hora ha estat més alta cap a les Terres de l'Ebre i també a l'extrem nord, però en general ha canviat molt poc a la resta.

Tampoc no esperem cap davallada de la temperatura diürna, que pot tornar a assolir els 20 ºC en els casos extrems.

I dilluns...

Arribarà un nou episodi de precipitació, durant el matí pel terç oest i l'extrem sud, i de cara a la tarda a la resta, tot i que no arribaran cap a la Costa Brava. En tot cas, seran precipitacions poc abundants.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut