A TV3 eliminem 75.000 envasos de plàstic aquest 2020

Dràstica aposta als dos restaurants de les instal·lacions per canviar els envasos per fonts

Francesc MauriActualitzat

Els Reis d'Orient ens han portat als treballadors ubicats a les intal·lacions centrals de TV3 a Sant Joan Despí, un canvi substancial als dos restaurants.

Com que tots, inclòs el que escriu, som imperfectes des del punt de vista mediambiental, la direcció de la CCMA, en coordinació amb l'empresa dels restaurants, Serunión, van començar a prendre tímides mesures fa mesos. Ara, van "in crescendo".

La darrera, portada justament pels Reis, ha estat màgica i molt contundent pel que fa a resultats.

Fins fa pocs dies es gastaven ampolles de plàstic, en diverses mides, per a l'aigua mineral sense gas. L'aigua mineral amb gas era amb vidre.

 

Ara, s'han instal·lat fonts que serveixen aigua sense gas de la xarxa, tractada, freda i natural. També aigua amb gas afegit. En el primer torn de restauració, a les 13 hores, els treballadors trobem a les taules dels restaurants gerres plenes d'aigua. A partir d'aquí, s'han d'anar omplint.

 

En aquest article no fem esment de les reconegudes virtuts de les aigües minerals que, per descomptat, continuaran estant disponibles a demanda del client si en sol·licita.

Aquesta senzilla mesura, en el cas dels dos restaurants, estalviarà 75.000 envasos de plàstic que el 2019 es van gastar. Una barbaritat!

 

La prevenció és molt més eficaç que el reciclatge.

Anar al contingut