"La señora Potter no es exactamente Santa Claus", Laura Fernández, Premi Finestres de narrativa en castellà
"La señora Potter no es exactamente Santa Claus", Laura Fernández, Premi Finestres de narrativa en castellà
Premi Finestres de narrativa en castellà

"La señora Potter no es exactamente Santa Claus", de Laura Fernàndez, recull fins a cinc premis literaris el 2021

Laura Fernàndez ha arribat a ser qualificada com la Quentin Tarantino de la literatura espanyola contemporània, ja que és capaç d'agrupar una narrativa frenètica, plena de personatges estrambòtics, dins d'una tendra, màgica i caòtica història plena alhora d'humor i profunditat

Actualitzat
TEMA:
Sant Jordi
  • Títol: "La señora Potter no es exactamente Santa Claus"
  • Autora: Laura Fernández
  • Gènere: : Narrativa
  • Editorial: Random House
  • Nombre pàgines: 608

 

TO: Narració d'exuberant de prosa i d'imaginació sense límits on s'amaga una història sòlida sobre la maternitat, la creació i la renúncia, l'art com a refugi i la soledat de l'incomprès.

ARGUMENT: La fama de la desagradable Kimberly Clark Weymouth, una petita ciutat eternament afligida per vent gelat i molta neu, i on Louise Feldman va ambientar el clàssic infantil "La senyora Potter no és exactament Santa Claus", va permetre a Randal Peltzer obrir una reeixida botiga de souvenirs. Cada dia, la ciutat rep lectors de l'excèntrica escriptora i, de mala gana, en viu. Però què passaria si, fart d'un destí que no ha triat, Billy, fill de Randal, decidís tancar la botiga per mudar-se a una altra ciutat? Podria Kimberly Clark Weymouth permetre deixar de ser el lloc que ha estat sempre i convertir-se en una altra cosa?

SOBRE L'AUTORA: Laura Fernández (1981) és autora de sis novel·les: "Bienvenidos a Welcome" (Elipsis, 2008), "Wendolin Kramer" (Seix Barral, 2011), "La Chica Zombie" (Seix Barral, 2013), "El Show de Grossman" (Aristas Martínez, 2013), "Connerland" (Literatura Random House, 2017) i "La señora Potter no es exactamente Santa Claus" (Literatura Random House, 2021). Amb aquest últim títol ha rebut nombrosos guardons com el Premi Finestres en obra publicada en castellà, el Premi Las Librerías Recomiendan 2021, El Premio Ojo Crítico de Narrativa 2021 i la menció especial Premis Ciutat de Barcelona 2021.

ARXIVAT A:
Sant Jordi
Anar al contingut