"Vides potser", Joan Vigó, Premi NoLlegiu
"Vides potser", Joan Vigó, Premi NoLlegiu
Premi NoLlegiu

Joan Vigó trena les aventures d'investigador privat novell a "Vides potser"

La guardonada "Vides potser" tracta d'un detectiu que canvia de nom perquè se li ha encomanat esbrinar la vida d'algú. El detectiu intenta descobrir qui i per què l'ha contractat, a més de seguir amb la seva missió

Actualitzat
TEMA:
Sant Jordi
  • Títol: "Vides potser"
  • Autora: Joan Vigó
  • Gènere: Novel·la
  • Editorial: La Breu Edicions
  • Col·lecció: Cicuta, 24
  • Nombre pàgines: 276

 

TO:  Un recorregut al voltant d'una sola pregunta, que potser no té una única resposta, elaborat de la manera suculenta i amb el fraseig basculant que caracteritza la prosa de Joan Vigó.

ARGUMENT: Un vigilant de sala de museu reconvertit en detectiu privat rep el seu primer encàrrec d'un client anònim. Haurà de seguir l'enterramorts d'un poble de la costa. Per fer la investigació, s'instal·la a la vila i es relaciona amb els seus habitants, amb una identitat que li permet passar desapercebut. Aquesta recerca, a priori rutinària, el durà per un camí inesperat amb l'aparició d'una dona excepcional que l'arrossegarà cap a una passió molt particular. Les vides que investiga, juxtaposades amb el dia a dia de l'investigador, acabaran mostrant existències farcides de secrets, zones fosques, fetitxismes i fantasmes personals.

SOBRE L'AUTOR: Joan Vigó Arnau (Barcelona, 1964). Als vuitanta va ser lletrista de rock'n'roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani. Ha publicat els poemaris "Pastor d'antenes" (LaBreu, 2017) i "Cementiri d'avions" (Adia Edicions, 2018) i la novel·la "Haiku a Brooklyn" (LaBreu, 2018). Ha fet incursions en el relat a la desapareguda revista Les Males Herbes i en el món de la ràdio i del cinema ("Ponerse al día", Pep Bonet, 2015). Actualment escriu exhumacions poètiques per a la revista digital La Charca Literaria.

ARXIVAT A:
Sant Jordi
Anar al contingut