Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
MÉS A
3alacarta, logotip de TV3 A la carta
Cralacarta, logotip de Catalunya Ràdio A la carta
#amblacultura:-tv3-aposta-per-la-programació-cultural
Obrir vídeo

#AmbLaCultura: TV3 aposta per la programació cultural

TV3 centra bona part de la seva programació en continguts culturals, amb l'objectiu de promoure la difusió de la cultura fins i tot quan no la tenim tant a l'abast. La detallem

ESTRENES

El bolo - Els Amics de les Arts
Obrir vídeo

El bolo - Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts parlen de la seva trajectòria i de la situació de la cultura en relació a la Covid. Actuen a Sant Martí de Maldà per la família de la Mireia, una fan incondicional que en els moments més important de la seva vida, com els parts, ha estat acompanyada de la música del grup. La Mireia, amb la seva família, munta un escenari impressionant a la cooperativa d'oli del poble.

Senyora Isabel - L'amor
Obrir vídeo

Senyora Isabel - L'amor

La Gin i la Isabel descobreixen amagades dins un armari les cartes d'amor que s'intercanviaven la parella d'avis. Aquest fet remou la Isabel per començar escriure sobre el primer amor adolescent. Per altra banda, Vilches viatjarà fins a Begur, concretament en el bar Tothora, indret que freqüentava el poeta Joan Vinyoli. Ens mourem fins a Espolla per coneixer el pintoresc Guarda Forestal del poble fronterenc, on casualment la Isabel va conéixer el seu marit i també es va rodar el capítol pilot d"El Foraster" amb Quim Masferrer, qui ens obrirà les portes del seu apartament d'Arbúcies per parlar-nos de la màgia del primer amor.

5-clips-per-conèixer-cristina-tomàs
L'espai de la realitzadora a "Clipping"

5 clips per conèixer Cristina Tomàs

El més llegit de TV3
El més vist de TV3
El més vist de Notícies

* Dades de les últimes 48h