Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
MÉS A
3alacarta, logotip de TV3 A la carta
Cralacarta, logotip de Catalunya Ràdio A la carta
#amblacultura:-tv3-aposta-per-la-programació-cultural
Obrir vídeo

#AmbLaCultura: TV3 aposta per la programació cultural

TV3 centra bona part de la seva programació en continguts culturals, amb l'objectiu de promoure la difusió de la cultura fins i tot quan no la tenim tant a l'abast. La detallem

ESTRENES

El bolo - Els Amics de les Arts
Obrir vídeo

El bolo - Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts parlen de la seva trajectòria i de la situació de la cultura en relació a la Covid. Actuen a Sant Martí de Maldà per la família de la Mireia, una fan incondicional que en els moments més important de la seva vida, com els parts, ha estat acompanyada de la música del grup. La Mireia, amb la seva família, munta un escenari impressionant a la cooperativa d'oli del poble.

Senyora Isabel - La vida
Obrir vídeo

Senyora Isabel - La vida

La troballa d'una sèrie de negatius dels anys 40 fa que la Isabel comenci a recordar la seva època de joventut, els amors i la bellesa. Els moments amb més vitalitat i potser on ara mateix es troba la Gin. Vilches viatjarà fins a Port de la Selva, poble on J. V. Foix va viure i va escriure molts dels seus poemes. El poeta, un dels més destacats de les avantguardes catalanes, ens ajudarà a fer un homenatge a la llengua catalana. Coneixerem el cantant Pau Riba, net de Clementina Arderiu i Carles Riba, i la Gin, malgrat tota la situació, reflexionarà cap a on ha de seguir la seva vida.

El més llegit de TV3
El més llegit de Catalunya Ràdio
El més vist de TV3
El més vist d'Esports

* Dades de les últimes 48h