Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
MÉS A
3alacarta, logotip de TV3 A la carta
Cralacarta, logotip de Catalunya Ràdio A la carta
#amblacultura:-tv3-aposta-per-la-programació-cultural
Obrir vídeo

#AmbLaCultura: TV3 aposta per la programació cultural

TV3 centra bona part de la seva programació en continguts culturals, amb l'objectiu de promoure la difusió de la cultura fins i tot quan no la tenim tant a l'abast. La detallem

ESTRENES

El bolo - Els Amics de les Arts
Obrir vídeo

El bolo - Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts parlen de la seva trajectòria i de la situació de la cultura en relació a la Covid. Actuen a Sant Martí de Maldà per la família de la Mireia, una fan incondicional que en els moments més important de la seva vida, com els parts, ha estat acompanyada de la música del grup. La Mireia, amb la seva família, munta un escenari impressionant a la cooperativa d'oli del poble.

Senyora Isabel - La llar
Obrir vídeo

Senyora Isabel - La llar

La Isabel visita l'antiga escola on havia fet de professora, és el barri de la Font de la Pólvora de Girona. La Gin troba feina en un cafè, tot sembla que comença a anar bé, fins i tot ha agafat un pis per viure-hi sola. Però de sobte s'imposa el confinament i es troba que ha de passar-se tres mesos tancada a casa. Toni Cruanyes, el responsable d'informar a la població sobre aquest fet, ens explicarà com es va viure des dels informatius de TV3. Jordi Vilches surt a la recerca de la barraca de Portlligat de la poeta barcelonina Rosa Leveroni, qui, com Virgina Woolf, creia en la necessitat de tenir una cambra pròpia per tenir llibertat i identitat.

El més llegit de TV3
El més vist de TV3
El més vist de Notícies
El més vist d'Esports

* Dades de les últimes 48h