Visita la recerca de La Marató

La Fundació La Marató et convida a veure com treballen els científics en una nova edició del "Viu la recerca de La Marató", un cicle de visites als centres que investiguen els projectes premiats per les edicions de La Marató de 2015, 2016 i 2017.

Hi ha programades 46 visites en 14 centres de recerca punters a Catalunya, on es podrà recórrer els laboratoris i les diferents àrees de treball. Els investigadors premiats per La Marató expliquen en persona com avancen en el coneixement, el diagnòstic i el tractament de les malalties estudiades.

Les inscripcions són gratuïtes, a través del tv3.cat/marato, i poden ser individuals, familiars o amb equip de feina, de dilluns a divendres, en horari de matí o tarda.

La relació entre la contaminació ambiental i l'ictus, quin paper juguen els nous antibiòtics davant infeccions altament resistents o els efectes dels diferents tipus de dietes sobre el teixit greixós del nostre cos són

Algunes de les investigacions, promogudes per La Marató, que es podran visitar fins al 18 de juny són la relació entre la contaminació ambiental i l'ictus, quin paper juguen els nous antibiòtics davant infeccions altament resistents o els efectes dels diferents tipus de dietes sobre el teixit greixós del nostre cos.

Anar al contingut