TV3, Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental

 

El reconeixement a TV3 amb el Premi Joan Corbella és per la tasca al llarg dels anys de divulgació, desestigmatització i sensibilització sobre la salut mental i les addiccions a Catalunya, a més de la vinculació històrica que va tenir el doctor Joan Corbella amb Televisió de Catalunya.  

La primera edició del premi que atorguen la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i la comissió del Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental, ha estat convocada amb l'objectiu de premiar una persona o entitat que exerceixi un paper rellevant en la comunicació i sensibilització sobre salut mental. Les propostes, presentades pels socis de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, s'han valorat per la seva vinculació amb la promoció de la salut mental, i també per la lluita per evitar-ne l'estigma i la discriminació. 

El metge psiquiatre Joan Corbella, que dona nom a aquest premi, es va fer conegut per la seva participació en diversos programes de TV3, com "No sé què em passa", en què parlava de diversos aspectes relacionats amb la psiquiatria i la seva aplicació a la vida quotidiana.

  

Anar al contingut