Saül Gordillo participa en una jornada sobre els joves fills de la immigració

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, participa en la primera jornada del camp d'innovació, "La construcció del sentit de pertinença dels joves fills de famílies immigrades", organitzada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Saül Gordillo intervé en un diàleg entre els fills dels tres grans processos migratoris del segle XX a Catalunya, al costat de l'escriptor i crític literari Julià Guillamon, la regidora del Vendrell Salima El Yossoufi i el president de l'associació Kalayaan Cultural Filipina, Marc Malapitan. El director de Catalunya Ràdio ha destacat: 

 "Des de Catalunya Ràdio hem apostat per augmentar la pluralitat a les tertúlies, incidint en la igualtat i en la necessitat de sentir-se representat en els mitjans de comunicació com a eina perquè els joves no se sentin exclosos."

El camp d'innovació, una metodologia per articular respostes col·lectives i eficaces als reptes socials, és una iniciativa de l'EAPC i la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, amb la col·laboració de l'Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua) i el suport del Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea. L'objectiu principal és identificar i proposar mesures que s'incorporaran al Pla de Ciutadania i de les Migracions 2021-2024, en línia a aconseguir una societat més cohesionada, que consideri la seva diversitat com una riquesa i promogui la interacció positiva entre els seus membres. Els participants provenen de l'Administració, l'acadèmia, el tercer sector social, la societat civil i la comunitat educativa.

Anar al contingut