"L'ofici d'educar" aposta per la innovació educativa

"L'ofici d'educar" celebra el cinquè aniversari amb diverses activitats i tallers que l'equip del programa ha preparat en un especial des d'una granja de de Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental, per tractar en directe sobre els beneficis del contacte amb la natura. Totes les activitats són obertes i gratuïtes i es poden consultar a la web del programa.

Alguns dels experts habituals de "L' ofici d'educar" regalaran "mini-talks" i tallers que es podran seguir simultàniament, durant el matí, en espais diferents de La Granja.

Coincidint amb el cinquè aniversari, el 4 de juny, s' emet una entrevista amb l'entrenador de futbol Pep Guardiola, on parla de la infància, els valors de l'esport i de l'educació dels fills: "L'educació és el que ens portarà a salvar-nos; no és ser més intel·ligent o tenir més carreres, sinó un concepte d'urbanitat, de defensar i condemnar les injustícies, una feina que no té mai fi i el que podem fer amb els fills és dir-los què és correcte i què no."

Una aposta per la innovació educativa

"L'ofici d'educar" va néixer l'estiu del 2014 al dial digital +CatRàdio com un programa de divulgació, educació i valors que, des de l'entreteniment, comparteix experiències i convida a aprendre amb un to desenfadat. Aposta per la innovació educativa a partir de la premissa que des de l'educació es pot fer un món més just i millor.

El programa creu a educar per créixer, a detectar les potencialitats i talents per gestionar les emocions, a prevenir la violència per aprendre fent i, en definitiva, a fer millors persones.

Cada setmana, l'espai aprofundeix en un tema amb educadors, pedagogs, psicòlegs, terapeutes, catedràtics, i inclou diferents seccions. El programa es pot seguir a partir de les 19.00 al dial digital +CatRàdio i a les 3.00 a Catalunya Ràdio.

 

 

Anar al contingut