"Les tres bessones", una sèrie infantil creada per Roser Capdevila

Les històries de "Les tres bessones" entretenen als infants refugiats a Grècia i Síria

TV3 ha cedit els drets de 34 episodis en anglès de "Les tres bessones" a la Fundació Dolls4girls, que envia joguines i material d'entreteniment als infants refugiats als camps i orfenats de Grècia i del sud de Síria.

Els  responsables de l'ONG  Doll4girls van traslladar la proposta d'aconseguir els vídeos de "Les tres bessones" al Departament de Responsabilitat Social de la CCMA, que  va  organitzar els tràmits amb el departament jurídic i el departament de vendes. La direcció de TV3 va autoritzar la cessió dels drets perquè els nens i les nenes del camps de refugiats de Grècia i del sud de Síria puguin gaudir de les divertides històries de la sèrie.

"Les tres bessones", creada per Roser Capdevila i coproduïda per TV3 i Cromosoma, s'ha traduït a 35 llengües i s'ha pogut veure a 158 països.

L'objectiu de  Dolls4girls és ajudar els nens i les nenes a estimular la seva imaginació a traves del joc simbòlic. A més, també hi envien altres tipus de joguets i eines d'entreteniment per als infants que fugen de la guerra, dels desastres naturals o de l'exclusió social.

Dolls4girls va néixer el 2016 arran de la situació desesperada de moltes famílies, nens i nenes que vivien als camps de refugiats de Grècia amb la finalitat d' ajudar-los a recuperar la confiança, en col·laboració amb altres organitzacions que hi porten productes de primera necessitat.

 

 

Anar al contingut