Èxit de la "Supernit a les biblioteques"

15.000 súpers i les seves famílies omplen les biblioteques públiques

La "Supernit a les biblioteques" reuneix prop de 15.000 súpers i les seves famílies i es converteix en l'acte de lectura infantil amb més participació simultània de les biblioteques públiques.

274 biblioteques públiques de tot Catalunya, algunes amb el cartell de "complet", es van omplir, el 25 de maig, dels súpers que van aconseguir trobar els dos números que faltaven per obrir el cadenat de la superbiblioteca de la casa de la família del Super3 i alliberar la Nenúfar i la Matoll.

El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya van organitzar conjuntament la "Supernit a les biblioteques" públiques, per promoure la lectura entre el públic infantil. La Supernit va tenir per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori.

Aquesta activitat s'emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020.

Les biblioteques municipals van oferir conjuntament aquesta activitat gratuïta, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Supernit és el colofó d'una de les històries creades pel Super3 i que des finals d'abril s'ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l'aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, ha tingut al web un videojoc creat expressament per a l'ocasió.

Anar al contingut