"Els zips de La Marató" i els estudiants de FP

Un projecte de la CCMA i del Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya

"Els zips de La Marató" tenen com a objectiu impulsar entre estudiants de Formació Professional  d'Imatge i So la creació de continguts audiovisuals sobre la malaltia a la qual estigui dedicada La Marató. 

En l'edició d'aquest any, hi han participat més de vint centres de formació professional de tot Catalunya, que han presentat una trentena de treballs. Els curtmetratges recullen reflexions i sentiments, en alguns casos molt personals, sobre el càncer i en destaquen aspectes com la prevenció, la recerca i els valors de l'amistat i l'altruisme. 

Títols com "A flor de pell" (UVIC), "A la paella" (ESDI), "De gran vull ser com tu" (EMAV), "Amb la família al costat" (Hervàs, Barea, Crespo), "Enterrem el càncer" (ITES), "La recepta" (EMAV), "Què farem demà" (ITES) i "Seràs feliç" (Escola Caparrella), s'han pogut veure al 33, de l'11 al 14 de desembre.

En aquest enllaç els podreu trobar tots.

La publicació dels treballs coincideix amb els  premis del Col·legi de l'Audiovisual de Catalunya que s'han convertit en un punt de trobada entre els professionals amb experiència i els talents emergents, un lloc on visualitzar la capacitat creativa de la indústria audiovisual catalana i posar-la a l'abast del públic. A la IV edició dels premis CPAC, hi han assistit prop dels cent estudiants que hi han participat  i el públic ha pogut  triar els seus zips favorits.

 

Anar al contingut