"El temps" de TV3, premiat a la International Weather Summit

El jurat de l'International Weather Summit ha concedit el premi en la categoria de millor presentació del temps a plató al meteoròleg de TV3 Enric Agud per l'espai la realitat augmentada, emès al Telenotícies vespre de l'1 de setembre, on es feia un resum de les temperatures i s'explicaven els esdeveniments meteorològics més importants d'aquest estiu.

Enric Agud ha afirmat que "potser és el millor reconeixement que li poden fer a un espai del temps, perquè són els mateixos companys els que decideixen que el teu treball és el millor". També ha tingut un reconeixement per la feina i la quantitat de professionals que hi ha al darrere d'aquesta producció: "El premi és global, per a tot aquest gran equip."

L'edició número tretze de l'International Weather Summit ha estat dedicada a l'efecte de l'escalfament global sobre les glaceres. La reunió s'ha fet a la vall de Stubai, al Tirol, on hi ha la glacera esquiable més gran d'Àustria, que –com la resta– està en risc i s'hi estan intentant provar diversos mètodes de conservació.

Anar al contingut