Edició especial del' "InfoK" sobre la crisi climàtica

L'especial sobre el canvi climàtic de l' "Info K" s'emet el 26 de setembre i és una de les iniciatives del  Covering Climate Now  a la qual s'ha adherit la CCMA, coincidint amb el dia de la Cimera Internacional d'Acció Climàtica de l'ONU, la darrera setmana de setembre.

Es tracta d'un programa amb una intenció clarament pedagògica, pensat  per emetre'l als centres educatius; per això, bona part dels reportatges estan fets amb  il·lustracions i animacions.Té una durada de 25 minuts, més del doble de l'habitual, i aborda de manera integral una qüestió que també preocupa els nens i joves.

Com sempre fa l'"InfoK", s'expliquen els conceptes clau com les principals causes de la crisi climàtica i les possibles conseqüències.També parla del moviment juvenil FridaysForFuture, liderat per l'activista sueca Greta Tumberg, i dels grans tresors que tenim al planeta. En cada apartat hi intervenen grups de joves que reflexionen sobre el problema i fan propostes per ajudar a revertir la situació.

L'ecòleg Josep Peñuelas, un dels investigadors més reconegut internacionalment, respon a les qüestions plantejades pels joves sobre les conseqüències del canvi climàtic en el medi ambient.

TV3 i Catalunya Ràdio s'han adherit a la iniciativa Covering Climate Now, destinada a unir esforços per combatre  la crisi climàtica mundial des dels mitjans de comunicació; La primera acció ha estat dedicar una programació temàtica a la defensa del medi ambient
Anar al contingut