Acord entre la CCMA i Sun Music per a la promoció i difusió del Festival Canet Rock

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Sun Music han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre la cultura en el marc de les activitats culturals que es faran durant les edicions 2017 i 2018 del Festival Canet Rock.

Actualitzat

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i promocionaran les accions culturals que es duran a terme durant la celebració del Festival Canet Rock. Sun Music aportarà el material i informació necessaris perquè els mitjans de la CCMA, sota el seu criteri editorial i sempre que sigui possible, puguin informar i difondre les activitats programades al Canet Rock, en els espais que considerin convenient. A més, Sun Music se sumarà al projecte Amics d'iCat.

Sun Music, organitza el Festival Canet Rock durant el mes de juliol, un esdeveniment musical, cultural i social en què s'apleguen diferents grups de l'escena catalana. L'edició del 2017 tindrà lloc l'1 de juliol al Pla d'en Sala de Canet de Mar i hi actuaran  grups com Txarango, Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts, Sopa de cabra, Doctor Prats, Gossos o la Iaia.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut