Cercador

S'han trobat 85 resultats per parellada.

  • Granollers, el Gernika català
    Notícia Catalunya migdia

    Granollers, el Gernika català

    Albert Forns reconstrueix a "El cel ens va caure al damunt" el bombardeig que va patir la ciutat el 1938, un dels més sagnants de la Guerra Civil

  • És temps de maduixes: onze receptes per aprofitar-les al màxim
    Notícia Cuines amb Marc Ribas

    És temps de maduixes: onze receptes per aprofitar-les al màxim

    Els maduixots ja fa dies que acoloreixen les fruiteries de casa nostra, però ara comença la millor època d'aquesta fruita que té moltes propietats i molt poques calories, i que ofereix un munt de possibilitats a la cuina

  • 30 anys del "Semproniana": com ha canviat la restauració en aquestes tres dècades?
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    30 anys del "Semproniana": com ha canviat la restauració en aquestes tres dècades?

    De sortir a les "pàgines grogues" a mantenir perfils actius a totes les xarxes socials existents i per inventar; dels cendrers bruts i plens a les taules a la prohibició de fumar, i dels plats de tota la vida com l'escudella o la crema catalana als moderníssims ceviches, poke bowls i tàrtars de tota mena. La cuinera Ada Parellada celebra tres dècades al capdavant del restaurant Semproniana i els cuiners més importants del país se sumen a la felicitació.

  • El romesco, entre les millors salses del món
    Notícia Catalunya nit

    El romesco, entre les millors salses del món

    Ocupa el lloc número 13 en el rànquing de les 50 millors salses del món de la revista Taste Atlas

  • Consells per no llençar menjar
    Veure vídeo
    Planta baixa

    Consells per no llençar menjar

    Cada any els catalans llencem 35 quilos de menjar per persona. La cuinera Ada Parellada, del restaurant Semproniana, ens ha donat consells per no malbaratar els aliments.

  • Portugal guanya l'Europorra del "Popap"!
    Escolta àudio
    Popap

    Portugal guanya l'Europorra del "Popap"!

    Al "Popap", Jaume Borja i Mariola Dinarès fan la prèvia del festival d'Eurovisió repassant l'última hora i escoltant les apostes del nostre jurat. Mari Pau Huguet, Eugeni Alemany, Gisela, Eloi Cordomí, el músic Julen, Ada Parellada, La Moncu, Carla Clavera, Ares Riu, Cabrafotuda i George Five donen els 12 punts a la seva cançó favorita. Hem sumat els vots... i ja tenim guanyador!

  • Segona temporada del podcast "El pugrama dels mansos", a Catalunya Ràdio 
    Notícia

    Segona temporada del podcast "El pugrama dels mansos", a Catalunya Ràdio 

    Aquest dissabte 13 de maig, torna el podcast "El pugrama dels mansos" a Catalunya Ràdio, amb l'humor gamberro que tant caracteritza els germans Ramon i Joan Marsó. Aquesta segona temporada comptarà amb una nova entrega cada dissabte i un total de 10 capítols.

  • Us atreviríeu a tastar els ous de caragol?
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Us atreviríeu a tastar els ous de caragol?

    Se'l coneix com a "caviar blanc" i diuen que és una autèntica delícia, però força gent té reticències a menjar cargols i tot el que se'n deriva. Per què tenim aquestes manies? Per què abans era normal menjar menuts (vísceres dels animals) o fins i tot gat, i ara ja no? Com és que aquí mengem conill i en altres parts del món es posen les mans al cap quan ho saben? Repassem amb la cuinera Ada Parellada aquestes i altres manies a l'hora de menjar segons què.

  • Junts confia en les seves primeres municipals per reforçar el partit
    Notícia

    Junts confia en les seves primeres municipals per reforçar el partit

    El partit, fundat el 2020, confia a treure uns resultats que el reforcin després de la seva sortida del govern

  • Què menjarem quan viatgem a l'espai?
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Què menjarem quan viatgem a l'espai?

    Seran només aliments deshidratats, liofilitzats i desnaturalitzats? O també hi tindran cabuda els estofats, les postres dolces o els plats que, en general, ens aporten alegria? La cuinera Ada Parellada fa un especial "cuina espacial" per transmetre la seva alegria culinària a l'espai exterior.

Anar al contingut