Cercador

S'han trobat 4465 resultats.

 • Més 324 - 28/01/2022
  Veure vídeo
  Més 324

  Més 324 - 28/01/2022

 • Del bosc d'epping a blicking hall
  Veure vídeo
  El món des de l'aire

  Del bosc d'epping a blicking hall

  Viatge aeri que recorre alguns dels monuments, poblacions i paisatges més representatius de la zona d'Essex i East Anglia, a Anglaterra. El recorregut passa, entre altres llocs, pel bosc d'Epping, la torre de Layer Marney, les poblacions medievals de Long Melford i Lavenham, la ciutat de Norwich amb la seva bonica catedral o la zona natural dels Broads de Norfolk, una popular destinació d'estiueig des de fa més d'un segle. El viatge acaba a Blickling Hall, probable lloc de naixement d'Anna Bolena.

 • La piconadora soviètica
  Veure vídeo
  La Segona Guerra Mundial en color

  La piconadora soviètica

  Rússia va ser la tomba militar de Hitler. La seva aposta per dominar l'est li surt malament quan no aconsegueix derrotar Stalingrad ni Moscou. Aleshores els exèrcits alemanys, fins aleshores invictes, són esclafats pels recursos aparentment il·limitats de la màquina bèl·lica soviètica. Amb la seva victòria, Stalin acabarà posant els fonaments del futur bloc soviètic.

 • Aubameyang agafa força i Adama arriba a Barcelona
  Veure vídeo
  Onze

  Aubameyang agafa força i Adama arriba a Barcelona

  Amb Xavi Lemus, Sònia Gelmà, Anaïs Martí i Albert Rogé seguim analitzant les opcions de fitxar del Barça a tres dies del final del mercat d'hivern. El davanter de l'Arsenal Aubameyang puja a les travesses, mentre que Morata sembla descartat del tot. Adama Traoré ha arribat a Barcelona i diu que està "mot content". Mentrestant, Olivier Goldstein ens assegura des de París que Dembélé no fitxarà pel PSG en aquest mercat d'hivern.

 • Ucraïna demana rebaixar la tensió
  Veure vídeo
 • El Mediterrani i l'Àfrica del Nord
  Veure vídeo
  La Segona Guerra Mundial en color

  El Mediterrani i l'Àfrica del Nord

  Mussolini volia recrear l'Imperi Romà, però la veritat és que no va ser un bon estrateg. Després dels èxits a l'Àfrica del Nord i Grècia, els Aliats van acabar entrant a Itàlia i la van alliberar de les forces feixistes. La incompetència del dictador italià va debilitar les forces de Hitler i va contribuir a la seva derrota final.

 • Canvi de rumb
  Veure vídeo
  La Segona Guerra Mundial en color

  Canvi de rumb

  Els Aliats i les forces de l'Eix busquen una acció que els permeti donar el cop final a l'enemic, una nova arma amb què derrotar-lo definitivament i posar fi a la guerra. Mentre que els Aliats aposten pel bombardeig d'objectius estratègics, Hitler intenta tallar les rutes de proveïment marítimes britàniques a l'Atlàntic amb submarins. La situació arriba a un punt mort.

 • 1917
  Veure vídeo
  Pel·lícules

  1917

  L'any 1917, durant la Primera Guerra Mundial, a França, amb les comunicacions tallades, encarreguen a dos soldats britànics la missió d'entregar una ordre militar en persona al coronel d'un batalló perquè anul·li un atac contra els alemanys, que han preparat una trampa per eliminar un contingent de 1.600 soldats britànics fent veure que es retiraven. En una autèntica odissea, els dos soldats hauran de travessar contra rellotge un paisatge desolador ple de trampes i desgràcies personals per arribar a temps d'evitar el desastre.

 • La gira de comiat de La Locomotora Negra, amb Toni i Ricard Gil
  Veure vídeo
  Més 324

  La gira de comiat de La Locomotora Negra, amb Toni i Ricard Gil

  Xavier Graset conversa amb Toni i Ricard Gil, dos membres històrics de La Locomotora Negra

 • Pere Lluís Font ens presenta el llibre "Pensaments i opuscles", de Blaise Pascal
  Veure vídeo
  Més 324

  Pere Lluís Font ens presenta el llibre "Pensaments i opuscles", de Blaise Pascal

  Xavier Graset conversa amb Pere Lluís Font, filòsof i teòleg, professor universitari d'Història de la Filosofia Moderna i de Filosofia de la Religió i membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans.

 • Dídac Queralt, premi al millor article publicat al 2021 de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern
  Veure vídeo
  Més 324

  Dídac Queralt, premi al millor article publicat al 2021 de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern

  Xavier Graset conversa amb Dídac Queralt, professor de Ciència Política a la Universitat de Yale i premiat per l'article "The Divide Over Independence: Explaining Preferences for Secession in an Advanced Open Economy" ("La divisió sobre la independència: explicant les preferències per a la secessió en una economia oberta avançada"), que es va publicar el passat mes d'abril a l'American Journal of Political Science.

 • Vida sana (Capítol 6)
  Veure vídeo
  Les regles de la Floor

  Vida sana (Capítol 6)

  Regla número sis: no obliguis mai ningú a fer règim. El Jan, el pare de la Floor, decideix de cop i volta que a casa seva s'ha de menjar sa, i llença a les escombraries tot el que tingui massa greix, sucre o altres coses que no siguin prou sanes. A partir de llavors, cada àpat és una tortura per a tota la família, fins i tot per al pare.

 • Fora de control (Capítol 6)
  Veure vídeo
  Fora de control

  Fora de control (Capítol 6)

  La Kymara penja un vídeo al seu compte i posa els Incontrolats en perill. A casa els Sharma arriba un convidat, el Jiao, un alumne xinès d'un programa d'intercanvi escolar que no treu l'ull de sobre al Dru i al Kal.

 • Fora de control (Capítol 5)
  Veure vídeo
  Fora de control

  Fora de control (Capítol 5)

  El Dru i el Kal respiren tranquils quan veuen que el Tim torna a l'institut. Però el noten canviat. Mentrestant, uns treballadors de l'ajuntament descobreixen el túnel on s'amaguen els Incontrolats, i els bessons han de decidir si poden confiar en la seva tia Maya, que acaba de començar a treballar per la Iniciativa Infantil Global.

 • Jocs Olímpics d'hivern: veus a favor i en contra - Llengua de signes
  Veure vídeo
Anar al contingut