Cercador

S'han trobat 21 resultats.

 • 21

  21

  Programa d'actualitat esportiva sobre el RCDE, presentat per Oriol Vidal.

 • El "pugrama"... d'Els Mansos

  El "pugrama"... d'Els Mansos

  Benvinguts al podcast d'Els Mansos, amb els germans Joan i Ramon Marsó Codina, un espai d'humor surrealista, humor de l'absurd, humor negre, humor gamberro i humor orfe d'etiqueta!

 • Viatges insòlits

  Viatges insòlits

  Tom Waes viatja per països i zones que els turistes sovint ignoren a causa de desastres naturals, problemes de seguretat o altres perills.

 • El búnquer

  El búnquer

  En Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, de dilluns a divendres, a les 10 de la nit, quan ja estan cansats d'haver sigut ciutadans exemplars durant tot el dia, es reuneixen en el seu espai de confiança: una antiga de bodega que han convertit en el seu local clandestí, un lloc gairebé de recés espiritual on poden opinar lliurament de tots els temes que vulguin, sense cap mena de pressió externa.

 • L'última bruixa

  L'última bruixa

  Les veus de Mercè Arànega, Sergi Vallès i Chantal Aimée protagonitzen aquest podcast de ficció en àudio immersiu escrit per Anna Maria Ricart Codina i amb música original de Rafel Plana. Una bruixa perseguida per un caçador de bruixes viatja per pobles i èpoques diferents mentre viu històries que es convertiran en llegendes. Paral·lelament, en l'actualitat, un home està confinat a casa amb la seva gata i viu obsessionat per una presència estranya al pis del costat.

 • La Segona Guerra Mundial en color

  La Segona Guerra Mundial en color

  Sèrie documental sobre la Segona Guerra Mundial amb imatges inèdites i escenes acolorides amb tècniques modernes. S'hi recullen els esdeveniments des del preludi de l'esclat a la victòria final sobre Alemanya, Itàlia i el Japó.

 • Adolescents XL

  Adolescents XL

  Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner ens sorprenen de dilluns a divendres a Catalunya Ràdio, de 23 a 00 h.

 • Sèries i punt

  Sèries i punt

  Cristina Bordas ens proposa un videopodcast per saber en pocs minuts amb quines sèries gaudirem durant hores

 • Sans i estalvis

  Sans i estalvis

  Adam Martín presenta el podcast d'hàbits saludables de Catalunya Ràdio: nutrició, alimentació, activitat física i consum sostenible

 • Batalla monumental

  Batalla monumental

  "Batalla monumental" és el programa de TV3 on els monuments més estimats de la nostra terra competeixen per a convertir-se en el favorit dels catalans. Els espectadors són els encarregats d'escollir el guanyador de cada batalla i al final, en un programa especial en directe, els monuments guanyadors de les batalles competeixen per veure quin és el favorit de Catalunya.

 • Tres estrelles

  Tres estrelles

  Cap lloc millor per passar les vacances que aquest hotel de la Costa Brava! El luxe no està renyit amb les divertides i desbaratades històries d'aquesta sèrie dirigida i interpretada pel Tricicle.

 • Els o-o-ossets

  Els o-o-ossets

  El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot el que estigui relacionat amb la tecnologia. El seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò que és natural. Malgrat les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Foxy, una guineueta del bosc.

 • Aquest conte no s'ha acabat

  Aquest conte no s'ha acabat

  La sèrie es basa en els contes clàssics, però el temps ha passat i els personatges han evolucionat. Alguns, com el llop, continuen sols; uns altres s'han casat i d'altres, com la Blancaneu, s'han separat. N'hi ha que tenen fills i n'hi ha que no. Pel que fa als oficis, ha passat el mateix: els set nans continuen treballant a la mina, però molts altres tenen una altra feina i també n'hi ha que s'han jubilat. I és que el temps ha passat i tots han envellit… Tots, menys la bruixa, que més vella ja no podia ser.

 • El 422

  El 422

  En Lou i en Sacha són dos amics que busquen un lloc tranquil per passar l'estona i jugar amb la consola. Un amic seu, en Luc, els proposa d'anar a una casa abandonada que hi ha al número 422 del carrer Sauvé. Quan hi entren, hi descobreixen una porta misteriosa tancada amb un munt de cadenats. A la casa hi ha dues nenes, la Sophie i la Lucie, i de cop apareixen dos visitants inesperats que parlen d'un tresor amagat darrere la porta, En realitat, la porta és un portal cap a la vuitena dimensió, anomenada així perquè el tresor que amaga només es pot aconseguir després de superar vuit proves. Mentre els joves es troben en aquest món paral·lel, els seus familiars en denuncien la desaparició i busquen pistes per localitzar-los. El món del 422 posarà a prova la fortalesa mental de cadascun dels desapareguts.

 • Fora de control

  Fora de control

  El Dru i el Kal Sharma són dos bessons idèntics que descobreixen que les persones més riques del món han format un consorci, anomenat Grup Infinity, que treballa per aconseguir el control de tots els joves del planeta. Mitjançant uns implants electrònics d'alta tecnologia i una organització tapadora anomenada Iniciativa Infantil Global, l'objectiu del Grup Infinity és crear un exèrcit de soldats joves que puguin ser manipulats i que obeeixin qualsevol ordre. El Dru i el Kal, amb l'ajuda dels Incontrolats, una colla de nois i noies a qui no els han fet l'implant, han d'aturar el Grup Infinity abans no sigui massa tard.

Anar al contingut