Cercador

S'han trobat 2415 resultats.

 • Mundial d'Handbol Femení 2021

  Mundial d'Handbol Femení 2021

  Entre l'1 i el 19 de desembre del 2021 es disputa, per primera vegada a casa nostra, el Mundial femení d'handbol. Una competició que es jugarà a Catalunya i al País Valencià, amb Granollers com a seu principal i amb subseus a Torrevella, Castelló i Llíria

 • Batalla monumental

  Batalla monumental

  "Batalla monumental" és el programa de TV3 on els monuments més estimats de la nostra terra competeixen per a convertir-se en el favorit dels catalans. Els espectadors són els encarregats d'escollir el guanyador de cada batalla i al final, en un programa especial en directe, els monuments guanyadors de les batalles competeixen per veure quin és el favorit de Catalunya

 • El búnquer

  El búnquer

  En Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, de dilluns a divendres, a les 10 de la nit, quan ja estan cansats d'haver sigut ciutadans exemplars durant tot el dia, es reuneixen en el seu espai de confiança: una antiga de bodega que han convertit en el seu local clandestí, un lloc gairebé de recés espiritual on poden opinar lliurament de tots els temes que vulguin, sense cap mena de pressió externa.

 • Mironins

  Mironins

  Cada nit, quan el museu de Joan Miró tanca les portes i els visitants marxen a casa, tres gotetes de pintura cobren vida als quadres del pintor. Són els mironins, tres amics inseparables que viatgen d'obra en obra per viure aventures trepidants al costat d'una infinitat de personatges tan surrealistes com inoblidables. A l'interior dels quadres, els mironins descobriran el fascinant univers de l'art, on la creativitat i la imaginació són inesgotables. Una sèrie creada per Mikel Mas Bilbao i Celia Rico Clavellino amb què els més petits de la casa es divertiran descobrint l'imaginari d'una de les figures més singulars de la història de l'art.

 • Crims

  Crims

  Carles Porta torna a la narració d'històries fosques i criminals després de l'èxit de "Tor, tretze cases i tres morts". Relats plens de suspens i intriga que mantindran els oients enganxats

 • Eufòria

  Eufòria

  El nou concurs musical de TV3, un espectacle de gran format que aspira a convertir-se en el fenomen televisiu de la temporada.

 • Missió Àrtic

  Missió Àrtic

  El clima canvia més ràpidament i més palpablement que mai. La Johanne, l'Elias, l'Erika i en Johannes, dues noies i dos nois noruecs de dotze i tretze anys, guiats i ensinistrats per l'explorador Aleksander Gamme, emprenen una gran expedició que seguirà les passes de l'històric científic, polític, humanista i explorador Fridtjof Nansen (1861-1930) cap al pol Nord.
  Es proposen aprendre-hi per què es fon el glaç del pol Nord i fer adonar als adults de les greus conseqüències que aquest fenomen pot tenir per a la seva pròpia generació, si no s'hi posa, urgentment, aturador.

 • Una hora amb Vittorio Gassman

  Una hora amb Vittorio Gassman

  Rosa Maria Sardà dirigeix i presenta aquest xou d'humor on entrevista personatges famosos, recita monòlegs i interpreta gags enmig d'un ambient pròxim al món del cabaret literari.

 • Tot costa

  Tot costa

  Jordi Costa i Sònia Gelmà analitzen diàriament, de manera rigorosa, però també amb un to desenfadat, tota l'actualitat esportiva.

 • Moebius

  Moebius

  A la Farga no es pot confiar en ningú. La Mamen, la nova professora de matemàtiques de l'institut, topa amb aquesta realitat quan mor un dels seus alumnes en estranyes circumstàncies. Liderarà una controvertida investigació a contracorrent, descobrint secrets amagats d'un poble aparentment tranquil de la Catalunya interior.

 • Nissaga de poder

  Nissaga de poder

  Totes les famílies tenen secrets, fins i tot la família Montsolís, una de les més importats del Penedès. La seva tragèdia és que dos dels germans, l'Eulàlia (Emma Vilarasau) i en Mateu (Jordi Dauder) van tenir un fill junts, l'Eduard (Eduard Farelo). Una història de passió, poder i venjança d'una la mare que vol protegir el seu fill secret, a qui ha après a estimar en silenci.

 • Nit i dia

  Nit i dia

  Hi ha un assassí en sèrie que ha pertorbat la vida de la ciutat de Barcelona i la Sara Grau (Clara Segura) li segueix la pista. Ella és una metge forense i vol tenir una vida normal, però s'endinsa en la foscor d'una investigació quan reconeix un antic amant damunt la taula d'autòpsies.

 • Caigut del cel

  L'actor Roger Coma presenta aquesta docusèrie d'entreteniment que barreja recerca i "emotainment". Un format addictiu, en què els espectadors segueixen la seva recerca per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel

 • La sagrada família

  La sagrada família

  La Remei és valenta. Com, si no, deixa la seva feina per acabar la carrera de Psicologia, que va començar fa 20 anys? Desitjaria poder resoldre els problemes personals fàcilment, com fa amb els seus pacients a la consulta. Però a al seu pis no paren de néixer conflictes. Una comèdia sobre la família, que al capdavall, és sagrada.

 • Prodigiosa: Chibi

  Prodigiosa: Chibi

  Quan els nostres herois no estan en una missió, el Gat Noir aprofita cada oportunitat que se li presenta per aconseguir que Ladybug s'enamori d'ell, però no sap que ella només té ulls per a l'Adrien! Aconseguirà seduir Ladybug amb els seus plans, que cada cop són menys prometedors i més divertits?

Anar al contingut