Cercador

S'han trobat 2747 resultats.

 • La lluna de la guineu
  Veure vídeo
  Els Mini Ninges

  La lluna de la guineu

  Per extreure ferro d'una mina, la Shoko desvia un riu i inunda la clariana on descansen els Yokais, els poderosos esperits del bosc, que només poden sortir de les seves estàtues les nits de lluna plena. Per evitar ofegar-se, l'única opció que els queda és convertir el Guillot en una lluna plena. Els Mini Ninges, si volen recuperar el Guillot, hauran d'aturar la Shoko, que està a punt de fer volar tota la mina.

 • Canal 3/24 - 18/01/2022
  Veure vídeo
 • Soc la Cleopatra
  Veure vídeo
  Xavier Enigma i el museu secret

  Soc la Cleopatra

  Aquesta nit, el Xavier vol veure la superlluna, però per fer-ho ha de demanar permís als seus pares perquè el deixin anar a dormir més tard que de costum. Com que no té gaire clar com fer-ho, la Berby el porta a conèixer Cleopatra, la reina d'Egipte, que li ensenyarà que, per demanar les coses bé, has d'estar ben preparat, fer-ho amb confiança i, sobretot, amb molta educació.

 • Soc el Winston Churchill
  Veure vídeo
  Xavier Enigma i el museu secret

  Soc el Winston Churchill

  El Brad fa un castell amb dos nens que acaba de conèixer, i no sap com fer-s'ho perquè li deixin dir la seva. A ell li agradaria posar-hi un pont llevadís, però els altres nens no li fan cas. Per això la Berby el porta a conèixer Sir Winston Churchill, un home que sempre va defensar les seves idees i que va arribar a ser primer ministre del Regne Unit i un dels millors dirigents de tota la història.

 • L'enamorada de l'oncle Patrick
  Veure vídeo
  Zoom, el dofí blanc

  L'enamorada de l'oncle Patrick

  L'Anita és una amiga del Patrick de fa molts anys. Un dia arriba de visita a Maotou pràcticament sense avisar. De seguida es veu que l'oncle dels nens està enamorat d'ella, i la Marina estaria encantada de tenir-la a casa. Però en Yann no les té totes. No li agrada com observa en Zoom i com pren notes de tot el que fa.

 • Darrere de les càmeres
  Veure vídeo
  Zoom, el dofí blanc

  Darrere de les càmeres

  En John Shark, un director de documentals de natura molt conegut, arriba a l'illa de Maotou per gravar una nova obra. En Yann és un gran fan seu i de seguida vol fer-li d'ajudant. En John està encantat amb ell i el Zoom, però algunes pràctiques per filmar escenes emocionants són molt arriscades i, a més, no concorden amb el que faria un bon amant de la natura.

 • Viatge nocturn
  Veure vídeo
  L'abella Maia

  Viatge nocturn

  Després d'una cerimònia de germanor entre dos ruscos, la Reina Malva ha hagut de tornar a casa de nit amb els seus guardes i s'ha acabat perdent pel prat. L'única que la pot ajudar és la Maia, que és la que s'orienta més bé de nit, però resulta que ha sortit a buscar en Willi, que també s'ha perdut per la foscor del prat. Es presenta una nit molt llarga, però plena d'emocions!

 • Night flight
  Veure vídeo
  L'abella Maia

  Night flight

  Coming back from a party, the Queen gets lost with her guards in the forest at night! Maya has to find her and bring her back to the hive, helped with the fireflies

 • Catalunya Informació, de 6 a 7 h - 18/01/2022
  Escolta àudio
  Catalunya Informació

  Catalunya Informació, de 6 a 7 h - 18/01/2022

  Les notícies més destacades de l'actualitat diària, les 24 hores del dia, a Catalunya Informació.

 • Els experts, de 6 a 7 h - 18/01/2022
  Escolta àudio
  Els experts

  Els experts, de 6 a 7 h - 18/01/2022

  El Diluvi.
  Música: El Diluvi arriben des de l'Alcoià amb nou disc sota el braç, el quart de la seva carrera. Es titula "Present" i ens l'expliqu
  en ells mateixos en directe.
  Teatre: Fiona Amargós, experta en arts escèniques lligada al programa Escena 25, s'ha fixat en un parell de nous muntatges que teniu a sales. El primer és "El gegant del pi", un monòleg ben cru sobre memòria i franquisme que ha escrit l'actor Pau Vinyals, i "La grossa i la bèstia", un musical que trobareu al Gaudí de Barcelona.
  Mariona Batalla llança una reflexió sobre els desodorants, grans amics de l'ésser humà tot i que, alhora, són grans enemics del nostre planeta.

 • El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 18/01/2022
  Escolta àudio
  El matí de Catalunya Ràdio

  El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 18/01/2022

  08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Marina Romero des de l'Escola d'Enginyeria de la UAB per parlar dels exàmens universitaris en plena sisena onada, i una altra amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, per valorar la pandèmia.

  08.55: TAULA D'ANÀLISI amb Irene Rigau, exconsellera; Esperanza García, exdiputada del PP; Antonio Baños, periodista, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés. Durant la tertúlia connectem amb Núria Orriols, periodista del diari Ara, que ha destapat el cas de la llicència per edat que s'aplica al Parlament, i després amb Belgrad per parlar amb David Pujadó, fotògraf i director del Festival Belgrade Photo Month, per explicar com ha estat rebut el tenista Novak Djokovic pels seus compatriotes.

  10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

  10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

  MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Aquesta setmana dedicat als professionals sanitaris.
  Avui parlem amb un metge jubilat que ha tornat a treballar i amb una estudiant d'Infermeria que ha començat a treballar sense haver acabat els estudis.

  10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

  10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics i a fer créixer la nostra comunitat lingüística.

  11.06: ALBERT PLA i la monarquia dels Borbons.

  11.30: DIVES amb Marina Rossell, Pau Riba i Jaume Sisa.

 • Dimarts, sol d'hivern amb un matí i un vespre ben freds
  Notícia

  Dimarts, sol d'hivern amb un matí i un vespre ben freds

  Persisteix l'estabilitat atmosfèrica i el fred intens a primera hora del dia

 • Catalunya Informació, de 5 a 6 h - 18/01/2022
  Escolta àudio
  Catalunya Informació

  Catalunya Informació, de 5 a 6 h - 18/01/2022

  Les notícies més destacades de l'actualitat diària, les 24 hores del dia, a Catalunya Informació.

 • La promoció de l'app
  Escolta àudio
  Dies de ràdio

  La promoció de l'app

  Hi ha el mes de les rebaixes i a "Dies de ràdio" fem el mes de les promocions radiofòniques. L'app de Catalunya Ràdio permet escoltar l'emissora des de qualsevol lloc del món i tenir accés als podcasts.

 • Catalunya Informació, de 4 a 5 h - 18/01/2022
  Escolta àudio
  Catalunya Informació

  Catalunya Informació, de 4 a 5 h - 18/01/2022

  Les notícies més destacades de l'actualitat diària, les 24 hores del dia, a Catalunya Informació.

Anar al contingut