S'han trobat 350 resultats per parellada.
- La tarda de Catalunya Ràdio
No tens temps de cuinar? Has de conèixer el mètode Ada Parellada
Cuina un dia tres hores i prepara els àpats de tota la setmana en cinc minuts; aquesta és la proposta per conciliar cuina i vida que fa Ada Parellada en el seu llibre, on proposa una cuina eficaç, saborosa i, sobretot, equilibrada per a tota la família.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Els secrets del pa de Sant Jordi amb Ada Parellada: una tradició recent però molt arrelada
Per Sant Josep, la crema de Sant Josep; per Sant Joan, la coca de Sant Joan, i per Sant Jordi, el pa de Sant Jordi! Ada Parellada ens explica tot el que cal saber d'aquesta tradició culinària recent però molt arrelada.
- Tots els matins del món
Pacó Solé Parellada: "Amb els Sopars Lírics volem donar una empenta a cantants joves amb talent"
Un esmorzar amb Paco Solé Parella, catedràtic emèrit de la UPC i propietari del Restaurant 7 Portes.
- Tot gira
Gemma Parellada: "Aquí diuen que Déu és ivorià"
La Gemma Parellada, periodista freelance que és a Abidjan, a la Costa d'Ivori, ens explica com és l'ambient al país a les hores prèvies a la final de la Copa d'Àfrica entre la selecció d'aquest país i Nigèria.
- El matí de Catalunya Ràdio
Ada Parellada amb el comerç just
La cuinera Ada Parellada ens explica que el comerç just respecta i millora els drets de les persones que cultiven o elaboren productes en diferents racons del món i que Oxfam Intermón treballa amb aquestes persones, especialment amb dones i els seus productes perquè aconsegueixin la independència econòmica.
- Popap
Les ressenyes a internet de restaurants amb Ada Parellada, Maria Nicolau i Pep Nogué
A favor o en contra de les ressenyes? Els restaurants fan cas dels comentaris? Com els moderen? Mariola Dinarès busca les opinions i les claus al Fòrum Gastronòmic de Barcelona amb Ada Parellada, Maria Nicolau, Judith Cortina, d'enoturista; Pep Nogué, Ramon Portet, de Guia Ramonín, i amb Joan Muñoz, de l'aplicació The Fork.
- El matí de Catalunya Ràdio
"Era tot cor", la reacció de les amigues d'Itziar Castro per la seva mort
Parlem amb les periodistes Carme Canet, Elisenda Roca i Agnès Marquès i amb la cuinera Ada Parellada, amigues d'Itziar Castro. L'actriu i activista ha mort als 46 anys a Lloret de Mar.
- El matí de Catalunya Ràdio
El matí, de 8 a 9 h (el més destacat del dia) - 08/12/2023
A primera hora hem conegut la mort de l'actriu Itziar Castro. Ho comentem amb amigues seves com Carme Canet, Elisenda Roca o Ada Parellada. També expliquem les últimes dades de violència de gènere i l'avís del govern espanyol perquè l'entorn de les víctimes presenti denúncia.
- L'última hora del matí de Catalunya Ràdio
"Molestem un famós": Joel Díaz es cola al Semproniana d'Ada Parellada
La famosa molestada d'avui ha estat la cuinera Ada Parellada. En Joel Díaz li ha preguntat per la Creu de Sant Jordi i ha descobert què fa amb les ressenyes del seu restaurant!
- L'última hora del matí de Catalunya Ràdio
L'última hora del matí de Catalunya Ràdio - Dimecres, 08/11/2023
En Xavier Pérez Esquerdo ha descobert les papereres intel·ligents de Barcelona i en Joel Díaz ha anat al Semproniana a molestar l'Ada Parellada!
- La tarda de Catalunya Ràdio
La guia definitiva per fer panellets a casa
Ens poden quedar esquerdats, massa tous o excessivament cuits: Ada Parellada ens dona les claus definitives perquè fer panellets a casa sigui una experiència exitosa i, sobretot, saborosa.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Fregidora d'aire contra forn: la batalla definitiva
Tota la vida cuinant amb el forn i d'un any ençà sembla que la fregidora d'aire li està passant la mà per la cara: què és millor? Què podem fer amb un forn que no puguem fer amb la fregidora d'aire, i a la inversa? Malcolm Otero, Ada Parellada, Marta Pontnou i Sílvia Abril, que ha descobert que és gairebé l'única persona de l'estudi sense fregidora d'aire, s'enfronten en aquesta batalla implacable i definitiva.
- El matí de Catalunya Ràdio
Ada Parellada amb Arrels: "A Barcelona hi ha 1.200 persones dormint al carrer "
Ada Parellada col·labora amb Arrels, una fundació que vetlla amb les persones sense llar. A Catalunya n'hi ha més de 18.000, i a Barcelona més de 1.200 persones viuen al carrer, exposades a ser víctimes de violència i a passar fred.
- Un restaurant caníbal a Berlín
7 Portes: el restaurant on va néixer el Cobi i el pijama
Celebrem la Mercè des d'un local que és essència barcelonina: el 7 Portes, un restaurant amb més de 185 anys d'història. Hi passegem per la sala i la cuina d'aquest restaurant emblemàtic amb el seu propietari, Paco Solé Parellada, els dissenyadors Juli Capella i Oscar Guayabero, i la il·lustradora gràfica Júlia Solans. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, analitza la macroenquesta del CIS, sobre turisme i gastronomia. Amb la Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta i responsable de "La Platjeta", celebrem Santa Tecla al Serrallo, el barri mariner de Tarragona, i descobrim dos plats que no poden faltar per a aquestes festes: el romesco de peix i l'espineta amb caragolins. Fem la llista de la compra amb els productes de temporada i acabem de fer gana amb l'especialitat del restaurant El Taller, al barri del Serrallo de Tarragona.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Cuina de gas o inducció? Les cuineres Maria Nicolau i Ada Parellada es mullen en el debat del moment
Les cuineres Maria Nicolau i Ada Parellada prenen partit en l'intens debat que hi ha a les xarxes socials sobre si és millor cuinar amb gas o amb inducció. Aquest debat ha nascut precisament d'una reflexió de Maria Nicolau, que ha penjat a X un missatge que diu: "No suporto la cuina d'inducció. Què és aquesta manera de funcionar? Què és aquesta enganyifa!". Al debat de "La tarda de Catalunya Ràdio", hem pogut sentir l'opinió dels oients i hi ha participat també el divulgador científic Marc Boada per comentar un aspecte que no es té gaire en compte a l'hora de triar opció per cuinar.