Cercador

S'han trobat 722 resultats per parellada.

  • Torrons casolans fets en 5 minuts (en 5 no, però en 10, sí)
    Escolta àudio
    Kids XS

    Torrons casolans fets en 5 minuts (en 5 no, però en 10, sí)

    Ada Parellada ens explica com fer torrons en un tres i no res i tots junts a la cuina: és facilíssim! No us preocupeu, que quedarà tot ben net!

  • Com cuinar l'escudella de Nadal i no estressar-se
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Com cuinar l'escudella de Nadal i no estressar-se

    Què cuinareu i quan començareu a cuinar els àpats de Nadal? Ada Parellada ens explica els ingredients d'una bona escudella i ens dona quatre consells sobre com podem planificar el Nadal sense que sigui un estrès: "L'escudella, que és el que més costa, la podeu congelar. Fins i tot la carn d'olla. Els galets s'han de bullir amb aigua."

  • Fusta de les muntanyes del Baix Llobregat per escalfar equipaments públics
    Notícia

    Fusta de les muntanyes del Baix Llobregat per escalfar equipaments públics

    La gestió forestal redueix el risc i la propagació d'incendis i afavoreix l'activitat agrària i la indústria de la fusta.

  • Queixes de clients i restauradors (segona part)
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Queixes de clients i restauradors (segona part)

    El preu del pa, del cobert i altres queixes dels clients d'un restaurant. Però, i al revés? Què molesta als restauradors dels comensals? Repassem amb Ada Parellada algunes situacions surrealistes viscudes per cuiners i cambrers: un home que demana que li posin la dentadura postissa al rentaplats o un altre que es treu les pròtesis de les cames al mig del menjador.

  • Santa Cecília i la familia musical Pons Jeon forma un cor de cambra
    Escolta àudio
    Kids XS

    Santa Cecília i la familia musical Pons Jeon forma un cor de cambra

    Ens visita per primer cop una família de músics al complet. El Joan Pons i la Seonha Jeon amb les seves 3 filles, Suni de 6 anys, Yuna de 7 i Yujin de 13, formen una petita orquestra de cambra que convui sota el mateix sostre. L'Ada Parellada convida nens a la seva cuina per fer llaminadures saludables i la Gemma Humet ens parla d'una cosa que fa posar de molt mal humor: que la gent et faci comentaris sobre tu i els teus fills quan acabes de parir. Acabem amb un conte en anglès de la Rebecca June Moon.

  • Fem llaminadures casolanes
    Escolta àudio
    Kids XS

    Fem llaminadures casolanes

    L'Ada Parellada convida nens a la seva cuina per fer llaminadures casolanes i mmm, una mica més saludables que les industrials, però no ens enganyem, porten tot el sucre del món...

  • Aire lliure
    Veure vídeo
    La Comunitat

    Aire lliure

    No parem de sentir a dir que la pandèmia ha canviat les nostres vides per sempre, i és ben clar que les ha canviat, però també ens ha fet redescobrir algunes coses que potser abans ens passaven desapercebudes. Segur que tots recordem que es va arribar a parlar molt dels ocells durant el confinament! De sobte, a la ciutat hi havia prou calma i silenci per tornar a sentir-los piular. L'aire lliure s'ha convertit en el nou luxe i això ha canviat molts aspectes de la nostra vida: des de l'arquitectura, l'oci, la gastronomia o fins i tot la moda.

    Entrevistarem a la cuinera Ada Parellada per parlar de la relació entre la cuina i el luxe de l'aire lliure. Li preguntem per què una paella a una terrassa davant del mar ens agrada molt més que si ho fem en un espai interior. Ella té la clau, està convençuda que l'aire lliure ens emociona perquè és de veritat.

    Parlarem també Paula Nata, aquesta catalana té més de 80.000 seguidors a Instagram on puja imatges de moda. Ella ens explicarà com els canvis de tendències respecte a l'aire lliure es reflecteixen també en la nostra manera de vestir-nos.

    Michael Black té una feina molt curiosa, ell és comissari d'experiència de la Roca Village, té molt clar que la gent vol ser feliç i la seva feina va una mica d'això, de crear records memorables al voltant d'una experiència de compra a l'aire lliure.

    En aquest programa dedicat a l'aire lliure no podien faltar els nòmades digitals. Gema Requena és una d'elles, es defineix com a coolhunter digital que vol dir que es dedica a identificar tendències. Aprofita que és una feina no presencial per treballar i viure arreu del món. Li hem demanat que ens doni uns tips fàcils per reconvertir-nos en nòmades digitals i poder viure i treballar sempre a l'aire lliure!

    I ara que ve una época que no podrem estar tant a l'exterior com voldríem, la Neus Iserte, experta en decoració i color ens donarà uns tips molt pràctics per traslladar l'essència de l'aire lliure a dins de casa nostra.

  • Nou capítol de "La comunitat" per parlar de l'aire lliure i de com en gaudim
    Notícia

    Nou capítol de "La comunitat" per parlar de l'aire lliure i de com en gaudim

    Avui, a les 21.00, al canal de YouTube de TV3 i al canal d'Instagram del programa, i diumenge 21 d'octubre, a la 01.00, a TV3, "La comunitat" estrena un nou capítol per reflexionar sobre l'aire lliure i com la pandèmia ha canviat la nostra relació amb l'espai exterior.

  • Menú Circular, una alternativa als menjadors socials
    Escolta àudio
    La nit dels ignorants 3.0

    Menú Circular, una alternativa als menjadors socials

    El projecte Menú Circular vol ser una alternativa i complement dels menjadors socials. La seva idea és unir restaurants, proveïdors i usuaris a través d'una aplicació. Parlem de persones en risc d'exclusió, derivades d'entitats socials i que podrien accedir a menús gairebé a preu de cost i en diferents restaurants del territori. El projecte l'impulsen 4 dones del sector de la gastronomia: la consultora gastronòmica Annette Abstoss, la xef Ada Parellada, la xef i periodista Cristina Roig i l'experta en producte alimentari Dámaris Rojas.

  • Ada Parellada: "Un tomàquet no viatjat és un luxe absolut"
    Veure vídeo
    La Comunitat

    Ada Parellada: "Un tomàquet no viatjat és un luxe absolut"

    Hem entrevistat Ada Parellada, cuinera i propietària del restaurant Semproniana, perquè ens expliqui com veu ella la relació entre cuina i el luxe de l'aire lliure.

  • Els restauradors critiquen els clients (primera part)
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Els restauradors critiquen els clients (primera part)

    En resposta a les moltes crítiques que reben els restaurants a xarxes i plataformes, la cuinera Ada Parellada recull les crítiques de diferents restauradors cap als seus clients: sobretaules eternes després d'haver dit que tenien molta pressa, gent que no es presenta al restaurant malgrat haver reservat, mil cafès diferents per a cada taula o un rosari d'al·lèrgies, intoleràncies i preteses tendències veganes que desapareixen màgicament a l'hora de demanar un coulant de xocolata.

  • Ada Parellada: "El món dels bolets ha generat molts flipats"
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Ada Parellada: "El món dels bolets ha generat molts flipats"

    Gaudí i Lewis Carroll van ser grans aficionats als bolets. Es diu que van ser de gran ajuda al seu procés creatiu. El rovelló és el bolet més popular a Catalunya i en canvi és el menys apreciat a Espanya. Ada Parellada ens explica aquestes i altres curiositats del món dels bolets: "Els bolets neixen d'un dia per l'altre. A nosaltres ens entusiasmen perquè són misteriosos. Son màgics."

  • Nit especial dedicada al periodista Àngel Casas a TV3
    Notícia

    Nit especial dedicada al periodista Àngel Casas a TV3

    Demà, a partir de les 22.05, TV3 homenatja Àngel Casas, pioner del talk show i mestre del periodisme musical a Catalunya i més enllà. En primer lloc, "Sense ficció" estrenarà el documental "Àngel Casas tal com raja", una producció de TV3, amb direcció i guió de Josep Rovira, en què Casas parla sense embuts, amb brillant ironia, de la malaltia i de la vida, i recorda amb els amics els anys màgics dels seus xous.

  • Nit especial dedicada al periodista Àngel Casas
    Notícia Sense ficció

    Nit especial dedicada al periodista Àngel Casas

    TV3 homenatja Àngel Casas, pioner del talk show i mestre del periodisme musical a Catalunya i més enllà. "Sense ficció" estrena el documental "Àngel Casas tal com raja", una producció de TV3, amb direcció i guió de Josep Rovira, en què Casas parla sense embuts, amb brillant ironia, de la malaltia i de la vida, i recorda amb els amics els anys màgics dels seus xous. A més, oferim un programa especial, amb Àngel Casas en persona com a protagonista, que recrearà l'ambient dels seus inoblidables xous, amb entrevistes i actuacions molt especials

Anar al contingut