S'han trobat 828 resultats per parellada.
- Notícia Cuines amb Marc Ribas
20 idees per a les carmanyoles d'estiu a la feina
Si sou dels que us prepareu carmanyola per dinar o sopar a la feina, sabeu que no resulta fàcil ser constant i, sobretot, tenir idees. Us proposem unes quantes opcions per no dinar cada dia un tomàquet i una "tortita"
- La fonda
La Segarra a la cuina
La Segarra és una comarca gastronòmicament rica en història, productes, pagesia i cuina. Fem un viatge per tota la Segarra de la mà de Blanca Muntadas, directora d'art i estilista gastronòmica, i Bernat Fuertes, fotògraf i comunicador. I al "Pica-pica" podreu fer un tastet en forma de tuit de l'Imma Puigcorbé; la Sue Moya ens porta una dona de la gastronomia, l'Ada Parellada; la maître i xef de Les Cols, Martina Puigvert, passa pel "Bocatto di cardinale"; també posem un nou restaurant a la "Guia Virginias", que ens porta en l'Òscar Gómez; en Quim Matas ens prepara un arròs de pop i llongant, i cuinem un formatge de Cal Quitèria. Acabem "La fonda" amb la cuina dolça de l'Ester Roelas i un tast poètic d'en Jordi Esteve del Celler Rim des de l'olivar d'en Jan.
- El suplement
Gemma Parellada: "Wagner s'està desplegant al Sahel i està aprofitant les vulnerabilitats de França"
Durant aquests últims dies han agafat protagonisme els conflictes existents al Sahel, on un cop d'estat al Níger ha centrat l'atenció de la comunitat internacional. Hem parlat amb la Gemma Parellada, corresponsal a l'Àfrica de fa molts anys i que actualment és a Mali, per poder il·lustrar bé què està passant al país africà. La periodista també ha ressaltat que "les mines d'urani del Níger són fonamentals per a França", ja que el sector de l'energia nuclear és de vital importància per a França.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Abraham Orriols obre la nevera d'Ada Parellada
Les neveres diuen molt de les persones. Abraham Orriols es dedicarà a obrir les d'alguns personatges coneguts arreu del país. Avui, la cuinera Ada Parellada.
- Tast vertical
Catalunya, regió mundial de la gastronomia 2025
Catalunya ha sigut considerada la ''regió mundial de la gastronomia'' per a l'any 2025. Per parlar-ne hem convidat Marta Domènech, la directora general de Turisme de Catalunya; la xef Ada Parellada, restaurant de la qual enguany celebra el seu trentè aniversari, i Oriol Castro juntament amb Roger Margalef, xef i sommelier del grup Disfrutar, el qual ha estat escollit com a segon millor restaurant del món i primer d'Europa.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Crònuts, pollofres i altres idees culinàries que han fracassat
La cuinera Ada Parellada fa un repàs del que ella qualifica d'"idees bomba que han saltat pels aires", és a dir: productes gastronòmics que es van anunciar com una revolució i que han acabat fracassant estrepitosament.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Recordem el gran Pere Tàpias, gastrònom en cap de Catalunya Ràdio
En la setmana dedicada a celebrar els 40 anys de Catalunya Ràdio, la cuinera Ada Parellada ha dedicat la seva secció a glossar la figura de la persona que més ha parlat de cuina i gastronomia en la història de l'emissora: el cantant, poeta i, sobretot, "bon vivant" Joan Collell, més conegut pel nom artístic de Pere Tàpias.
- Tot es mou
Boscos sostenibles i cuina creativa amb els millors xefs de Catalunya
El llibre "El bosc a taula" s'ha presentat al mercat de la Concepció de Barcelona amb una mostra de receptes de cuiners com Joan Roca i Ada Parellada. Castanyes, tòfona, bolets, espàrrecs, conill o senglar són exemples del que ens pot oferir el medi forestal.
- Notícia
Gira de Catalunya Ràdio per celebrar el 40è aniversari de l'emissora
Des del diumenge, 11 de juny, fins al divendres 16, Catalunya Ràdio farà una gira especial per commemorar el seu 40è aniversari, que celebra aquest mes amb diverses activitats. "El suplement", amb Roger Escapa, i "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Elisenda Carod, sortiran de l'estudi 1 de l'emissora per emetre els seus programes des de Palma, la Casa Orlandai de Barcelona, Tarragona, Lleida, Igualada i Girona
- La tarda de Catalunya Ràdio
Mengem-nos les "males herbes": són gratis, abundants i boníssimes
Verdolaga, lletsó, parietària, borraina, ravenissa, caputxina o ortiga: són plantes que sovint s'anomenen "males herbes" perquè creixen on volen sense que ningú en tingui cura i que, segons Ada Parellada, són ben bones per menjar, sigui en amanida, cuinades, o per fer-ne infusions medicinals.
- Notícia Catalunya migdia
Granollers, el Gernika català
Albert Forns reconstrueix a "El cel ens va caure al damunt" el bombardeig que va patir la ciutat el 1938, un dels més sagnants de la Guerra Civil