Valentino Rossi: "Yamaha no m'ha faltat al respecte"

Què hagués passat si Valentino Rossi s'hagués dirigit als responsables de Yamaha i els hagués expressat el seu desig de continuar com a pilot titular


Què hagués passat si Valentino Rossi s'hagués dirigit als responsables de Yamaha i els hagués expressat el seu desig de continuar com a pilot titular per 2021-22? Valentino ha rigut durant la roda de premsa d'avui a Sepang, en sentir aquesta pregunta, i ha demanat que la traslladin als directius. Bromes a banda, Valentino veu lògic que el deixin fora de l'equip oficial en un futur pròxim, però¿ Avui s'ha presentat el Monster Yamaha Team. Insisteixo que continuo veient Rossi com ressignat, realista sobre la seva edat i competitivitat en dubte, i ell mateix ha dit que les curses li suposen un estrés altíssim i no hagués en cap cas arriscat a demanar la renovació ja, "perquè si et dius Valentino Rossi això es magnifica més i no pares del dijous al matí fins que s'acaben les curses. Tothom et vol¿ L'únic que m'agrada és pilotar". Però també està un pèl dolgut, i es demostra més avall quan parla que renovar algú abans de començar la temporada és estúpid.

En la seva roda de premsa, en anglès i italià, ha arribat a dir que també podria passar que fes una gran temporada 2020 però que a la 2021 fos a casa. Sap que quan plegui trobarà a faltar molt el pàdoc, però si no és competitiu pensa que seguint té més a perdre que a guanyar."M'ho esperava des de l'any passat, des de l'octubre. Amb el rendiment de Quartararo. Si Yamaha no tingués Quartararo, potser jo hauria tingut més temps. Però no volia forçar la meva continuïtat a l'equip oficial i després no poder ser competitiu. Això seria el pitjor, especialment per a mi. La reunió amb Jarvis va ser normal, i va quedar clar que seria el meu darrer any a l'equip oficial, però com a màxim canviaran els colors, res més (¿) Que em deixin fora de l'equip oficial per al 2021 em sembla lògic. Els resultats marquen la diferència, els del Maverick i sobretot els de Quartararo l'any passat. Yamaha m'assegura una tercera moto oficial si vull continuar, per tant no trobo que m'hagin faltat al respecte. Home, si diguessin que arribarà Quartararo i jo no tindré moto, m'hagués empipat, però soc amo del meu destí. I si puc seguir sent competitiu i vull continuar podré seguir tenint una Yamaha oficial".Pot ser que també Yamaha hagi decidit fer un equip oficial (2021) amb Viñales i Quartararo perquè tenien ofertes d'altres equips oficials, diu Rossi, per tant calia que la marca s'apressés. Però, atenció, perquè Rossi ha declarat que "el problema és el mercat, és com va la MotoGP moderna. No trobo que sigui lògic renovar pilots abans de començar pròpiament la temporada; em sembla una estupidesa. Només passa a MotoGP. A la Fórmula 1, per exemple, tenen més mesos per decidir, però és així. Així són les regles del joc".
Anar al contingut