L'"Univers MotoGP" t'explica amb tota mena de detalls els secrets del mundial de Motociclisme, amb una atenció especial a la categoria reina. Inclou les retransmissions en directe de tots els grans premis de MotoGP al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio en la veu de Damià Aguilar. 

Per la seva banda, TV3 emetrà en directe dues curses del Mundial de MotoGP: seran els Grans Premis d'Argentina (el 31 de març) i el de València (el 17 de novembre). A més, també seran retransmeses en directe les sessions de classificació i les curses de les categories de Moto2 i Moto3.

La resta de proves del Mundial també tindran una àmplia cobertura en forma de resum d'una hora.

#SomUnaPotènciaMundial

Catalunya Ràdio inicia la 32a temporada acostant-vos el Mundial de MotoGP, la demostració que la casa aposta per un esport en què #SomUnaPotènciaMundial. Es repeteix la fórmula de l'èxit: la nostra passió i el nostre esforç perquè des de casa, des del carrer, des de la platja o des del cotxe, o fins i tot com a banda sonora de les transmissions de Movistar MotoGP, pugueu gaudir del millor espectacle del motor mundial ara mateix. L'altre element d'aquest èxit és, evidentment, que es repeteix aquesta alineació de somni de set pilots catalans a la graella principal. Encetem la nostra cinquena temporada oferint a tothom qui vulgui escoltar-nos les dinou transmissions que farem.