#ElMundialésnostre

Catalunya Ràdio inicia la 33a temporada acostant-vos el Mundial de MotoGP, la demostració que la nacional i més esportiva de Catalunya segueix apostant per un esport en què #SomUnaPotènciaMundial.

Es repeteix la fórmula de l'èxit: la nostra passió i el nostre esforç perquè des de casa, des del carrer, des de la platja o des del cotxe, pugueu gaudir del millor espectacle del motor mundial ara mateix. Amb el nostre enviat especial Damià Aguilar, que assoleix els 20 anys d'experiència viatjant pels pàdocs del mundial, i tot l'equip del Tot Gira.

Encetem la nostra setena temporada oferint a tothom qui vulgui escoltar-nos totes les transmissions en directe de la categoria reina que farem de l'"Univers MotoGP". Aquesta temporada 2020 el calendari és el més llarg de la història, amb 20 curses per la inclusió del GP de Finlàndia.

I l'altre element d'aquest èxit és, evidentment, que es repeteix aquesta alineació de somni de 7 pilots catalans a la graella principal: Marc i Àlex Márquez, Pol i Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Àlex Rins i Tito Rabat.

Anar al contingut