David Clupés, Damià Aguilar i Lluís Costa, tres dels integrants de l'equip de l'"Univers MotoGP"

#ElMundialÉsNostre

Catalunya Ràdio inicia la 34a temporada acostant-vos el Mundial de MotoGP, la demostració que la nacional i més esportiva de Catalunya segueix apostant per un esport en què #SomUnaPotènciaMundial.

Un any més, repetim la fórmula de l'èxit: la nostra passió i el nostre esforç perquè des de casa, des del carrer, des de la platja o des del cotxe, pugueu gaudir del millor espectacle del motor mundial ara mateix. Amb el nostre especialista Damià Aguilar, amb 20 anys d'experiència viatjant pels pàdocs del mundial, i tot l'equip del "Tot gira".

Encetem la nostra setena temporada oferint a tothom qui vulgui escoltar-nos totes les transmissions en directe de la categoria reina que farem de l'"Univers MotoGP" pel web i l'app o per la FM, quan les circumstàncies així ho demanin. Aquesta temporada 2021 el calendari podria ser el més llarg de la història, si s'assoleixen les 20 curses.

I l'altre element d'aquest èxit és, evidentment, aquesta alineació de somni amb 6 pilots catalans a la graella principal: Marc i Àlex Márquez, Pol i Aleix Espargaró, Maverick Viñales i Àlex Rins, tots ells amb motos oficials. A Moto2, Xavier Vierge i Albert Arenas, i a Moto3 Jeremy Alcoba, Gabriel Rodrigo i Xavier Artigas surten amb opcions de fer bons resultats.

Anar al contingut