El Tro de Cervera es perd el que queda de temporada
Moment que Márquez anuncia una nova operació (Foto Alejandro Ceresuela)
UNIVER MOTOGP

Marc Márquez s'opera per quarta vegada perquè no es vol retirar

El Tro de Cervera té l'húmer girat i cal rectificar-ho

Enllaç a altres textos de l'autor Damià Aguilar

Damià Aguilar

Redactor d'Esports especialitzat en motor

@damCR
Actualitzat

Marc Márquez no fa net des del juliol del 2020, quan es va lesionar per primera vegada. La tercera intervenció al braç dret li va salvar l'os, perquè la infecció se l'hi estava menjant. Però d'ençà d'aleshores no s'ha trobat bé pilotant. 

 

Honda dona suport al seu pilot
Alberto Puig compareix amb Márquez (Foto Alejandro Ceresuela)

Braç girat

Márquez diu que no està al 100% a les curses: sempre gestionant-se als entrenaments, i en cursa havent de gestionar-se a partir de la cinquena volta. El fet de forçar el braç dret perquè el té girat uns graus (i segons els metges fins i tot és massa per a la vida diària), fa que l'avantbraç estigui tocat, i també l'espatlla dreta, i també el braç esquerre... Segons El Periódico de Catalunya, la rotació del braç del cerverí és de 33 graus, i la intervenció durarà unes 8 hores. A la intervenció a la Clínica Mayo dels Estats Units aprofitaran també per polir alguna coseta de l'espatlla dreta

"Fins ara el patiment era més gran que la diversió, però la passió és més gran encara. I per això segueixo. Soc ambiciós, i decideixo operar-me amb l'opinió a favor dels doctors, perquè estic preparat mentalment. La vida no és per als covards, has de seguir la teva línia."

Després de Jerez, Márquez va acudir als metges i els va dir que no podia seguir competint en aquestes condicions. Els metges van començar a treballar, han vist que l'os està ben soldat, i segons explica el pilot, a Le Mans van començar les converses. Ahir divendres a les 12 del migdia, va rebre una trucada del doctor Joaquín Sánchez-Sotelo de la Clínica Mayo que li confirmava que calia fer l'operació. 

"El meu objectiu continua sent el mateix i aquesta operació és per això. M'he sentit respectat per Honda i vull seguir per aquest camí, que és el bo. El sacrifici és gran, però estic segur que hi haurà recompensa".

Marc Márquez ocuparà la posició 11 a la graella del GP d'Itàlia. Després marxarà a operar-se als Estats Units. Sense cap temps de recuperació concret ara mateix, però amb la intenció de tornar per lluitar per guanyar curses a partir del 2023. Encara té dos anys més de contracte amb Honda. La marca li dona suport total, però no hi podrà comptar per a l'importantíssim test post GP de Catalunya.
 

ARXIVAT A:
EsportsMarc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut