Marc Márquez: "Em sento completament estrany, fora de lloc"
"No aposto per ningú, no sabria per qui apostar"
Marc Márquez: "Em sento completament estrany, fora de lloc"
Torna Marc Márquez
Els dubtes del Tro de Cervera. Foto Alejandro Ceresuela
UNIVERS MOTOGP

Marc Márquez: "Em sento completament estrany, fora de lloc"

"No aposto per ningú, no sabria per qui apostar"

Enllaç a altres textos de l'autor Damià Aguilar

Redactor d'Esports especialitzat en motor

@damCR
Actualitzat
TEMA:
Esports

Marc Márquez diu que no té cap objectiu concret aquest cap de setmana pel que fa a resultats, i que la motivació principal és sentir-se bé a la moto. I no sap dir quin Marc veurem. Però a la cua de les seves paraules hi ha un "tampoc no descarto res". No vol donar per acabat aquest campionat encara que digui que vol anar progressivament. Tindrà cruiximents durant el cap de setmana, però a MotoGP les coses canvien d'una sessió a l'altra i la confiança creix en segons, en un "warm up" de cara a una cursa, per exemple. Deu ser de les poques vegades que ha arribat a un circuit sense l'objectiu de guanyar.

"Em sento completament estrany, fora de lloc. La gran diferència és que arribes sense agafar una moto en 9 mesos; en dos mesos l'he agafada 3 dies, en l'últim mes pràcticament no he fet moto. (...) Tens dubtes i preguntes al cap, però és sortir i trobar-te amb la moto i anar fent passes. Durant el cap de setmana aniràs veient si estàs lluitant per entrar als punts, per no ser l'últim, pel top 10, top 5, no se sap. I no em vull marcar objectius perquè això farà que totes aquestes passes es facin amb tranquil·litat."

El cerverí ha explicat que dilluns va anar a agafar toc de gas al circuit d'Alcarràs en una sessió de flat track amb el seu germà.

El Tro de Cervera es reincorpora a la competició
Marc Márquez, aquest dijous a Portimao (Foto MotoGP.com)
 

Unanimitat mèdica

El Tro de Cervera ha explicat que és a Portugal perquè en una llarga reunió amb metges i equip, hi va haver unanimitat que era el moment, i que no va ser a les dues primeres curses de Qatar perquè no existia aquesta unanimitat. El 8 vegades campió del món entén que després d'una temporada en blanc arriba a un campionat més dur, ho ha dit textualment, en què hi ha més nivell. Li han demanat per la por que hagi pogut ficar al cos dels rivals només per ser present a Portugal.

"No aposto per ningú, no sabria per qui apostar. (...) Si tens autoestima i confiança no t'has de posar nerviós."

De l'apartat tècnic, el de Cervera diu que els problemes d'Honda són els mateixos de quan ell es va lesionar. Està preparat psicològicament per a la primera caiguda, de fet sembla que la desitgi, perquè podria ser un punt d'inflexió en la seva confiança. D'aquesta primera caiguda en parla molt.

"No m'importa la primera caiguda, sinó pilotar com jo vull. (...) Tinc ganes d'anar a Jerez i passar pel revolt 3, però ja arribarà."

Torna l'Univers MotoGP
Torna l'Univers MotoGP
Torna l'Univers MotoGP
Torna l'Univers MotoGP

 

Recordeu que diumenge fem "Univers MotoGP" des de 2/4 de 2 en directe al web i l'app de CR. La cursa de la tornada de Marc Márquez.

 

ARXIVAT A:
Esports

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut