El Gran Premi de Catalunya acollirà 20.000 espectadors!
El GP de Catalunya permetrà l'entrada d'almenys 20.000 aficionats
UNIVERS MOTOGP

El Gran Premi de Catalunya acollirà almenys 20.000 espectadors!

El Gran Premi de Catalunya de MotoGP serà el primer gran esdeveniment esportiu a casa nostra que pugui encabir una xifra semblant d'espectadors en molts mesos

Enllaç a altres textos de l'autor Damià Aguilar

Damià Aguilar

Redactor d'Esports especialitzat en motor

@damCR
Actualitzat
TEMA:
Esports

El GP de Catalunya de MotoGP podrà tenir un aforament d'almenys 20.000 espectadors, segons les noves mesures que el Procicat ha fet públiques aquesta tarda mateix i que entren en vigor aquest pròxim divendres.

El Procicat obre les portes a més espectadors als grans esdeveniments esportius, a partir d'aquest divendres 4 de juny. Els escenaris esportius que tinguin capacitat per a més de 15.000 persones, podran encabir-hi un 20%. De manera que al Circuit de Barcelona-Catalunya, aquest cap de setmana per al GP de Catalunya de MotoGP hi podria haver almenys 20.000 persones. Les condicions que imposa el Procicat són que els aficionats hauran d'estar segmentats en grups de 3.000 persones, cadascun amb les seves zones de lavabos i restauració.

Montmeló, inici de la tornada a la normalitat

El GP de Catalunya serà doncs el primer gran esdeveniment esportiu que a casa nostra accepti un nombre tan gran d'espectadors, després de la sequera d'un any obligada per la pandèmia. I també serà la cursa de MotoGP que aculli més públic de les 7 primeres del calendari, i segurament no hi haurà tanta gent fins a les curses d'Àustria, a l'agost.

El Circuit està preparat

La gent del Circuit ja esperava un gest així del Procicat, però organitzar un esdeveniment com aquest no és gens fàcil i posar en marxa un operatiu així per a més de 20.000 persones pot semblar massa precipitat. Clarament la direcció de la instal·lació no vol deixar passar aquesta oportunitat i posen fil a l'agulla des d'ara mateix. Fonts del Circuit diuen a Catalunya Ràdio que ja n'estaven al cas i que "estem preparats per acollir públic en aquestes condicions". Pel que hem pogut saber, ara mateix el ritme de venda d'entrades es belluga en la xifra mínima d'espectadors permesa.
 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez Esports
Anar al contingut