Alberto Puig: "Ja hem reconegut els problemes de la moto"
El director del Repsol Honda destaca que encara queden 375 punts en joc
Alberto Puig: "Ja hem reconegut els problemes de la moto"
Puig destaca que encara queden 375 punts en joc
Honda ja ha identificat els problemes de la moto
UNIVERS MOTOGP

Alberto Puig: "Ja hem reconegut els problemes de la moto"

El director del Repsol Honda destaca que encara queden 375 punts en joc

Enllaç a altres textos de l'autor Damià Aguilar

Redactor d'Esports especialitzat en motor

@damCR
Actualitzat
TEMA:
Esports

La de Jerez ha estat la segona cursa que Alberto Puig ha vist per televisió, ja que té un problema de salut que està mirant de resoldre. Des d'aquí li desitgem que es recuperi al més aviat possible. 

"Veure-ho des de casa no és el mateix que des del mur dels garatges, però vaig poder seguir la cursa i vaig veure el Marc (Márquez) passant algun tràngol amb altres pilots al començament, però va intentar recuperar-se. (...) La cursa de Nakagami va ser un dels punts positius de diumenge a Jerez. Va superar els problemes físics de la caiguda a Portimao i va demostrar que és molt fort mentalment."

I és que el japonès es va quedar a menys d'un segon del que hauria pogut ser el seu primer podi a MotoGP. Al director del Repsol Honda li agrada també que tant Márquez com Espargaró poguessin acabar la cursa malgrat les caigudes, i que el Marc va retallar 3 segons respecte al guanyador de la cursa, comparat amb Portugal.

Ahir durant el test, Márquez només va poder fer 7 voltes. La seva intenció era provar el material amb què va córrer el GP d'Espanya 2020 i comparar-lo amb el material del 2021. Però va baixar de la moto per raons físiques. Mentre que Pol Espargaró va fer 90 voltes i va provar de tot, fins a 3 motos diferents.

"Tot i que no hem fet el millor començament de campionat, els nostres pilots només són a 47 (Nakagami), 49 (Espargaró) i 50 (Márquez) punts del líder. Encara queden 375 punts en joc [segons el calendari en vigor]. El nostre punt negatiu és que tenim problemes a la moto, encara que ja els hem localitzat. Estem fent un gran esforç, portant peces noves per donar-los el millor material als nostres pilots a les pròximes curses."

ARXIVAT A:
Marc MàrquezEsports
Anar al contingut