Paula Molés
Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" posa el focus en els plats de mar i muntanya

Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, se centrarà en els plats de mar i muntanya per analitzar-ne les virtuts

El mar i muntanya és un dels conceptes més genuïns de la cuina catalana. Ha perdurat amb desenes de formes i fórmules: pollastre amb escamarlans, sèpia amb mandonguilles, peus de porc amb gambes, guatlles amb fesols, cloïsses i peus de porc o calamars farcits de carn. El conseller d'afers gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri, repassa totes les seves virtuts. El programa descobrirà si hi ha res a Itàlia que s'assembli i explicarà com preparar uns galets mar i muntanya, amb botifarra i gambes.

Quina beguda acompanya bé els plats de mar i muntanya? La sommelier Clara Antúnez proposa un vi escumós. Aprofitem l'avinentesa per fer el manual definitiu i aclarir tot l'embolic que hi ha darrere el xampany, el cava, el Corpinnat, el clàssic Penedès i els ancestrals. I fem salivera amb una sopa de pa: l'especialitat del restaurant Ca l'Amador, a la Josa del Cadí, a l'Alt Urgell.

"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut