"Un restaurant caníbal a Berlín" parla de la fam que genera la pandèmia
Aquest diumenge, 20 de setembre, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'endinsarà en els problemes de fam que generen les pandèmies i farà un repàs de les grans marques que controlen l'alimentació mundial
"Un restaurant caníbal a Berlín" parla de la fam que genera la pandèmia
Diumenge

"Un restaurant caníbal a Berlín" parla de la fam que genera la pandèmia

Aquest diumenge, 20 de setembre, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'endinsarà en els problemes de fam que generen les pandèmies i farà un repàs de les grans marques que controlen l'alimentació mundial

Paula Molés
Paula Molés

Totes pandèmies comporten, malauradament, fam. Què és la fam? Què és la gana? Amb la crisi de la Covid-19, quins sectors de la societat patiran més per aconseguir aliments? "Un restaurant caníbal a Berlín" parla sobre la fam a casa nostra i a altres llocs del món, ara i en temps passats, amb Josep Maria Salrach, historiador i catedràtic emèrit de la Universitat Pompeu Fabra.

I Marc Casanovas estrena secció. Des de Boston, als Estats Units, repassarà les grans marques que controlen el mercat de l'alimentació mundial. La primera que seu a taula és un clàssic del menjar ràpid: Mc Donald's.

Segur que molts nens frisen per anar al McDonald's alguna vegada a la vida. Com podem educar el paladar dels més petits a menjar bé? Traslladem la pregunta al director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. El so del Salvador Garcia-Arbós és el d'una boca plena de pernil del bo i el soroll que fa en mastegar-lo.

A més, el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. I tanquem el restaurant amb cinema: una escena de "Green book".

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut