"Un restaurant caníbal a Berlín" explica quin tipus de gastronomia es pot considerar sostenible
Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, es planteja quin tipus de gastronomia es pot considerar de debò sostenible, dins la programació especial de Catalunya Ràdio dedicada al clima durant aquest mes de juny
"Un restaurant caníbal a Berlín" explica quin tipus de gastronomia es pot considerar sostenible
Paula Molés
Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" explica quin tipus de gastronomia es pot considerar sostenible

Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, es planteja quin tipus de gastronomia es pot considerar de debò sostenible, dins la programació especial de Catalunya Ràdio dedicada al clima durant aquest mes de juny

L'emergència climàtica ha fet que s'utilitzi molt la paraula "sostenible", sobretot quan es parla d'alimentació. A què ens referim exactament quan parlem de "gastronomia sostenible"? Significa consumir menys carn o deixar de menjar carn?

Menjar de manera més sostenible és únicament productes de proximitat i de temporada? De tot això, en parlem amb Marta Pons, sociòloga i membre de DAMES (Dones que Alimenten un Món en Emergències), un col·lectiu que reivindica el paper que les dones sempre han tingut en el relat de l'alimentació sostenible.

El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i la cuinera Maria Nicolau també seuen al restaurant caníbal per dir-hi la seva sobre les estratègies alimentàries del futur. Maria Nicolau, aprofitant que el tema és el canvi climàtic, prepara el dinar a Félix Rodríguez de la Fuente. El crític de capçalera del programa, Philippe Regol, que és molt crític amb un concepte molt utilitzat últimament, el de "restaurant sostenible", explicarà els seus arguments.

"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut