Paula Molés
Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" explica què implica que un restaurant sigui sostenible

Aquest diumenge, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, parlarà de què s'entén per sostenibilitat en el món de la gastronomia

La sostenibilitat és la gran protagonista del món de la gastronomia, que s'ha trobat aquesta setmana a Barcelona, on han coincidit el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i la Setmana Ciutadana de l'Alimentació Sostenible. Però, què vol dir que un restaurant és sostenible? I un producte sostenible? I les persones que treballen a la restauració poden tenir una professió amb condicions dignes? Paula Molés en parlarà amb diferent professionals del sector: amb productors, amb emprenedors, amb cuiners com Artur Martínez o Ricard Camarena, i també amb el crític de capçalera del programa, Philippe Regol.

També visitarà el restaurant caníbal el dissenyador Óscar Guayabero, que parlarà de la fusta: un material que torna a guanyar protagonisme en el món de la restauració. Descobrirà totes les propietats dels estris de cuina fets de fusta, que són sostenibles, biodegradables, renovables i no tòxics.

També es descobrirà l'especialitat del restaurant que hi ha dins del santuari del Miracle, al Solsonès.

"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

 

Anar al contingut