La cerimònia inaugural del centenari del club, la final de Copa a Mestalla amb el gol del "murri" Tamudo, la Copa del Bernabéu, el gol de Coro davant la Reial Societat que valia una permanència, la final de la UEFA a Glasgow, la inauguració de l'estadi de Cornellà-el Prat o el retorn a Europa del 2019 són alguns dels moments més transcendents i emocionants que us hem explicat durant tots aquests anys a "La transmissió de l'Espanyol".

Finals, gestes, remuntades, gols històrics que us hem fet arribar amb el màxim rigor i objectivitat però a la vegada també amb la màxima emoció i passió possibles. Aquesta temporada amb un objectiu clar: el retorn a primera.

Aquestes i d'altres, són les històries que l'equip de Catalunya Ràdio us continuem explicant partit rere partit, jornada rere jornada, eliminatòria rere eliminatòria, amb el Sergi Andreu a la narració, l'anàlisi tècnica del Marc Mayola, els comentaris del Dani Ballart i la Sara Giménez.

I després del partit, una anàlisi més aprofundida, a "El tercer temps". Les rodes de premsa i les reflexions post-partit amb la incorporació d'Eudald Serra, la veu de les narracions de l'Espanyol durant molts anys.

"La transmissió de l'Espanyol" també la podeu seguir cada partit a través del web de Catalunya Ràdio. A més, al final de cada partit, podreu votar a través del tuiter del Tot Gira quin ha estat el millor jugador de l'equip blanc-i-blau. Aquesta temporada busquem ja el guanyador de la dotzena edició del "Trofeu Dani Jarque". Qui en serà el vencedor final? Vosaltres teniu la paraula.

Anar al contingut