La cerimònia inaugural del Centenari del club, la final de la Copa a Mestalla amb el gol del "murri" Tamudo, la Copa del Bernabéu, el gol de Coro en el darrer instant davant la Reial Societat que valia una permanència, la final de la Uefa a Glasgow o la inauguració de l'estadi de Cornellà-el Prat són alguns dels moments més transcendents i emocionants que us hem explicat durant tots aquests anys a "La transmissió de l'Espanyol".

Finals, gestes, remuntades, gols històrics que us hem fet arribar amb el màxim rigor i objectivitat però a la vegada també amb la màxima emoció i passió possibles.

Aquestes i d'altres, són les històries que l'equip de Catalunya Ràdio us continuem explicant partit rere partit, jornada rere jornada, eliminatòria rere eliminatòria. Us oferim les narracions de tots els partits que jugui l'Espanyol, fins i tot una versió molt especial dels derbis.

Amb l'Eudald Serra a la narració, el Sergi Andreu amb totes les entrevistes a peu de camp i a la zona de vestidors, l'anàlisi tàctica del Marc Mayola, el Dani Ballart i el Sergio González, i les dades del Carles Domènech.


"La transmissió de l'Espanyol" també la podeu seguir cada partit a través del web de Catalunya Ràdio. Al web catradio.cat/danijarque podreu votar, al final de cada partit, quin ha estat el millor jugador de l'equip blanc-i-blau. I és que busquem el guanyador de la sisena edició del "Trofeu Dani Jarque". Amb tots els reforços blanc-i-blaus, aquesta temporada estarà més disputat que mai. Qui en serà el vencedor final? Vosaltres teniu la paraula.

Anar al contingut