Sabem que una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d'aquelles que ja formen part de la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l'actualitat.

Aquest any ens proposem despertar-vos amb una versió actualitzada de "Tots els matins dels món" (#TMM). Un magazín en què trobareu una bona selecció de música clàssica, perquè és l'essència de la nostra emissora, però també volem incentivar la participació dels oients, sense els quals la ràdio no tindria sentit. La divulgació de la música serà un altre dels puntals del programa, amb espais protagonitzats per les diferents veus de l'emissora: Anna Ponces i Francesc Hernández (musicals), Ignasi Piñol i Aleix Palau (òpera), Maria Montes (electrònica), Marta Lanau (músiques del món), Pere Andreu Jariod (instruments musicals), Victòria Palma (femení i singulars), Xavier Cazeneuve (música de cinema) i Pilar Subirà (jazz). I és que volem fer que la música sigui accessible des de molts angles i perspectives.

La música és present a les nostres vides de maneres molt diverses: a vegades en gaudim i ens fascina, a vegades és una part de la nostra feina, i a vegades pot ser una eina per arribar a un altre fi. Per això volem conversar amb persones famoses i estimades pel públic que siguin amants de la música clàssica, professionals de la música que hi treballen cada dia i persones que la viuen i la senten intensament. Però també persones anònimes que ens explicaran quina és la seva relació amb la música i fins a quin punt ha estat i és important.

"Tots els matins del món" és un programa presentat per Ester Pinart i Joan Vives. L'equip el completa Alba Quinquillà a la producció, redacció i xarxes socials, i Pau Blasi, al control tècnic.

Un programa de Catalunya Música, amb Joan Vives i Ester Pinart.

Emissió: de dilluns a divendres, de les 7.00 a les 10.00.

Adreça electrònica del programa:totselsmatinsdelmon@catmusica.cat

Anar al contingut