David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà aquesta setmana dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat del cap de setmana serà l'entrevista a Valentina Berr, la segona futbolista trans federada a l'estat espanyol i que ha anunciat la seva retirada per problemes de salut mental derivats de la LGTBI-fòbia. És un cas que s'emmarca en la Setmana LGTBI+ de Catalunya Ràdio

Dissabte, 2 de juliol (de 16.00 a 21.00) 

Aquesta setmana David Clupés conversarà amb la futbolista Valentina Berr, la segona futbolista trans federada a l'estat espanyol i que ara es retira.  

Passaran per Terrassa, una de les seus del Mundial d'hoquei herba en categoria femenina, amb Montse Mir, mentre que amb Isaac Vilalta viuran el desenllaç de la segona etapa del Tour de França i l'analitzaran amb l'exciclista Joan Antoni Flecha. 

Es faran ressò del pas endavant que ha fet l'Assemblea de la Federació Catalana de Futbol eliminant el topall existent fins ara per a la inscripció de jugadores en equips masculins, que només la permetia fins a la categoria cadet. En aquesta línia, conversaran amb Júlia Tarragó, una jove jugadora de les Terres de l'Ebre que mesos enrere va passar pel programa per explicar la campanya #NoiesEnJoc que va impulsar per tal que els equips fossin mixtos fins als 18 anys. Tornaran a trucar a Marta Torrejón, lateral del Barça Femení, que també va participar de la conversa amb Júlia Tarragó. 

Sergi Camps seguirà els entrenaments oficials del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 i entrevistaran la jugadora catalana Marta Xargay per conèixer la seva aventura a la WNBA. Amb Ernest Macià repassaran l'última hora del bàsquet i també estaran atents a l'inici de les pretemporades del Barça i l'Espanyol. Roger Arbusà i Sergi Andreu analitzaran el full de ruta de blaugranes i blanc-i-blaus per al nou curs 2022-23. 

Es podrà escoltar un capítol del "Rècords", el podcast de Catalunya Ràdio dedicat a les històries del món de l'esport. Aprofitant el Mundial de natació de Budapest emetran "La catedral de les piscines", que Maria Guixà va dedicar a la piscina centenària de l'Escullera, la primera piscina coberta de l'estat espanyol. 

No faltaran les seccions "Ull de falcó", amb Àlex Corretja, per analitzar el torneig de tenis de Wimbledon; l'"Snack Barça" i "El Melich del futbol". Hi haurà un nou cara a cara de quarts de final del concurs "La rosca girada" i una trucada al Xavi d'"Els minuts escombraria". 

Diumenge, 3 de juliol (de 16.00 a 19.00) 

Diumenge seguiran l'actualitat esportiva focalitzada en el Tour de França, amb Isaac Vilalta i Joan Antoni Flecha; tornaran a ser al Mundial d'hoquei herba amb Montse Mir, i seguiran el Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 amb Sergi Camps. 

Analitzaran l'Eurocopa femenina de futbol pocs dies abans que comenci amb l'entrenadora de la Reial Societat, Natàlia Arroyo, i les analistes Marta Cubí i Mireia Vera.  

Faran el concurs "La rosca girada" i analitzaran l'actualitat runner amb el "Xip groc"; l'actualitat del Barça i el mercato fent tertúlia al "VAR" i tornaran a passar per Wimbledon de la mà de l'"Ull de falcó" Àlex Corretja.  

I l'humor dels "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps.  

Anar al contingut