David Clupés
Dissabte i diumenge, a partir de les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà aquesta setmana dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. Aquesta setmana destaca la gran final del concurs "La Rosca". El guanyador s'emportarà un viatge a Torí i entrades per veure la final de la Champions femenina

Dissabte, 14 de maig (de 16.00 a 21.00) 

Aquesta setmana començaran el programa fent el seguiment de la vuitena etapa del Giro amb Isaac Vilalta i ho analitzaran amb l'exciclista Joan Antoni Flecha a la secció "A pinyó fix". 

Pere Escobar seguirà la final de la FA Cup entre el Chelsea i el Liverpool. Xavi Palau serà al Sabadell-Cornellà de la Primera RFEF. I des de les 17.00 transmetran la semifinal de la Copa de futbol sala entre l'Industrias Santa Coloma i l'Antequera, amb David Ubach. 

Des de les 18.00 explicaran tot el que passi al Manresa-Barça de la Lliga ACB, amb Ernest Macià i els comentaris de Carme Lluveras. I Xevi Soler seguirà el Baskonia-Joventut. 

A les 18.30 començarà la transmissió del partit de Lliga entre l'Espanyol i el València, amb Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Dani Ballart i Marc Mayola. 

I Damià Aguilar explicarà com hagin anat els entrenaments oficials del Gran Premi de França de motociclisme. 

I la secció "Cubí or not Cubí" amb Marta Cubí. I la gran final del concurs "La rosca", amb Sergi Andreu. El guanyador s'emporta un viatge a Torí i entrades per veure la final de la Champions femenina. 

Diumenge, 15 de maig (de 16.00 a 18.30 i de 22.30 a 23.00) 

El "Tot gira" començarà amb la transmissió del partit entre l'Sporting i el Girona, amb Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol i Fel Faixedas. 

Isaac Vilalta seguirà la novena etapa del Giro i amb Damià Aguilar analitzaran com hagi anat el GP de França de motociclisme. 

I l'humor el posaran els "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps. 
 

catradio.cat/totgira 

 

Anar al contingut