David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà aquesta setmana dissabte i diumenge, a partir de les 16.00

Actualitzat
Dissabte, 16 d'abril (de 16.00 a 21.00) 
 
El programa començarà seguint la FA CUP entre el Manchester City i el Liverpool amb Sergi Camps. I Pere Escobar estarà atent al València-Osasuna, de Primera. 
 
Xevi Soler explicarà el que passi a la semifinal de l'Euro Hockey si la juga l'Atlètic Terrassa. Amb Montse Mir seran a les semifinals de la Golden Cup d'hoquei patins en cas que hi arribi algun equip català. 
 
Àlex Corretja, a "Ull de Falcó", parlarà del Trofeu Comte de Godó, que es disputarà aquesta setmana que ve. I Ernest Macià analitzarà el play-off de l'NBA, que comença aquests dies.   
 
No hi faltaran les seccions "El melic del futbol, edició On Tour", amb Jordi Mèlich; la segona ronda dels quarts de final del concurs "La rosca", amb Sergi Andreu; "Cubí or not Cubí" amb Mireia Vera; "Xip groc", amb Pere Bosch, i "A pinyó fix", amb Xevi Soler. 
 
Pel "VAR" hi passaran Carles Fité, Francesc Latorre i Rubén Uría. 
 
Acabaran posant humor al programa amb "Els minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps. 
 
Diumenge, 17 d'abril (de 16.00 a 21.00) 
 
El "Tot gira" començarà amb la transmissió del partit de Lliga entre l'Atlètic de Madrid i l'Espanyol, amb Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Dani Ballart i Marc Mayola.  
 
 Faran el seguiment de la final de la Copa d'hoquei gel, en cas que hi arribi el Barça o el Puigcerdà, amb Xavi Palau. I Xevi Soler estarà atent a la clàssica ciclista de la París-Roubaix. 
 
Ernest Macià i Carme Lluveras conversaran amb l'entrenador de l'Ulm alemany, Jaka Lakovic, i analitzaran el Bayern de Munic, rival del Barça als quarts de final de l'Eurolliga.  
 
Ernest Macià serà al partit entre el Manresa i el Múrcia de la Lliga ACB. I Montse Mir seguirà la final de la Golden Cup d'hoquei patins en cas que hi arribi algun equip català. 
 
Lluís Canut analitzarà la setmana blaugrana a "Snack Barça" i amb el periodista andalús Jesús Márquez, el Sevilla-Reial Madrid, que pot ser decisiu per al desenllaç de la Lliga. 
 
I no hi faltarà la tercera ronda dels quarts de final del concurs "La rosca", amb Sergi Andreu. 
 
catradio.cat/totgira 
 
instagram.com/totgira 
 
facebook.com/totgira 
 
twitter.com/totgira 
Anar al contingut