Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana,  al "Tot gira" 

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte a partir de les 16.00, i diumenge dues edicions, una a les 11.45 i l'altra a les 16.00. Aquesta setmana destaca la final de la Supercopa femenina de futbol entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, així com del Reial Madrid-Barça, de la lliga ACB, i el Girona-Lugo, de la Segona Divisió. 

Actualitzat

Dissabte, 22 de gener (de 16.00 a 21.00) 

El programa començarà amb la secció "Ull de falcó" en què Àlex Corretja comentarà com hagi anat la primera setmana de l'Obert d'Austràlia de tenis. Pere Escobar seguirà el partit entre el Sevilla i el Celta de la Primera Divisió i Marc Treserras estarà pendent del Vila-real-Mallorca i el Barça-UCAM Múrcia de la primera RFEF. 

També faran el seguirent de l'Espanya-Bòsnia de l'Europeu de futbol sala amb Montse Mir. I a Andorra hi haurà Xevi Soler, per seguir l'Andorra-Manresa de la lliga ACB, un cop els manresans s'han classificat per disputar la Copa. A més, Alberto Edjogo analitzarà la Copa Àfrica de futbol.   

I com cada setmana no hi faltaran les seccions "Cubí or not Cubí", amb Mireia Vera qui analitzarà la final de la Supercopa femenina de futbol, que es jugarà diumenge i  parlarà amb la jugadora del Barça Patri Guijarro. Pel "VAR" hi passaran Sònia Gelmà, Carles Fité i Anaïs Martí; "El melic del futbol" amb Jordi Mèlich; "Xip groc" amb Pere Bosch i el concurs "La Rosca" amb Sergi Andreu. 

I per finalitzar el dia l'humor amb els "Minuts Escombraria" amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps 

 

Diumenge, 23 de gener (d'11.45 a 14.00 i de 16.00 a 20.00) 

La primera edició del "Tot gira" de diumenge es dedicarà a la transmissió de la final de la Supercopa femenina de futbol entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, amb Ernest Macià des de Las Rozas, els comentaris de Sònia Gelmà i Pere Escobar i les dades de Maria Guixà. 

A partir de les 16.00 començarà una segona part del programa amb el seguiment del l Reial Madrid-Elx, amb Isaac Vilalta, Pere Escobar i els personatges dels "Minuts Escombraria".  

Durant la tarda conversaran amb la rider catalana, Queralt Castellet, després de participar als X Games de surf de neu. I a partir de les 18.15 es podrà seguir la transmissió del Girona-Lugo, amb Eduard Solà, des de Montilivi, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol. 

I també estaran pendents de l'enfrontament entre el Reial Madrid i el Barça, de la lliga ACB, amb Ernest Macià i els comentaris de Carme Lluveras. 

I hi haurà temps per a les seccions "Estic girat" amb Montse Mir i "Gol Kubala" amb Sergi Camps. 

catradio.cat/totgira 
instagram.com/totgira 
facebook.com/totgira 
twitter.com/totgira 

Sant Joan Despí, 21 de gener del 2022 

Anar al contingut