David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"
David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"
DISSABTE I DIUMENGE, DE 16.00 A 21.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, retransmetrà dissabte els partits dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol entre el Mallorca i l'Espanyol i entre el Girona i el Rayo Vallecano.

Dissabte, 15 de gener (de 16.00 a 21.00)

El "Tot gira" de dissabte començarà amb la transmissió del partit dels vuitens de final de la Copa del Rei entre el Mallorca i l'Espanyol. La narració del partit serà d'Eudald Serra, l'anàlisi de les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart. 

A partir de les 18.30, des de Montilivi, el programa transmetrà el Girona-Rayo Vallecano, també dels vuitens de final de la Copa del Rei, amb la narració d'Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol.

A més, el Marc Tresserras farà el seguiment del partit de la Lliga de rugbi entre la Santboiana i el Complutense Cisneros. I el programa també farà balanç de com ha anat l'edició d'aquest any del Ral·li Dakar amb l'enviat especial, Damià Aguilar.

Diumenge, 16 de gener (de 16.00 a 21.00)

El programa de diumenge començarà analitzant la segona setmana de la Copa Àfrica de futbol, amb Alberto Edjogo.

Xevi Soler farà el seguiment del partit de la Lliga femenina de bàsquet entre el València i l'Uni Girona i el de l'ACB entre el València i el Barça. Per la seva banda, Ernest Macià seguirà el Manresa-Gran Canària, també de l'ACB.

Amb Pere Escobar, el programa seguirà la final de la Supercopa espanyola de futbol entre el Reial Madrid i l'Athletic Club de Bilbao. A més, amb Sergi Camps es farà el seguiment del partit Nàpols-Bolonya de la lliga italiana de futbol i amb Marc Tresserras del Tottenham-Arsenal de la Premier League.

A la secció "Ull de falcó", amb Àlex Corretja, s'analitzarà l'Obert d'Austràlia que es disputa a Melbourne, i amb Mireia Vera, a la secció "Cubí or not Cubí", entrevistaran la jugadora blaugrana Patri Guijarro.

El programa també inclourà les seccions "El melic del futbol" amb Jordi Mèlich; "Xip groc", amb Pere Bosch; "Estic girat", amb Montse Mir; "Gol Kubala", amb Sergi Camps, i "La Rosca",  Sergi Andreu. I pel "VAR" hi passaran Edu Polo, Rubén Uría, Carles Fité i Pere Escobar.

Per acabar, la secció "Minuts Escombraria" posarà el toc d'humor al programa, amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira

Anar al contingut