David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a les 16.00. Aquest cap de setmana destaca l'entrevista a la tenista Paula Badosa i al futbolista Oriol Romeu en el marc de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. També conversaran amb el jugador català de l'NBA, Ricky Rubio i estaran pendents del referèndum sobre l'Espai Barça que es fa diumenge entre els socis del club

Dissabte, 18 de desembre (de 16.00 a 17.30)

El programa començarà amb una conversa amb el pilot Carles Checa, que serà el conductor de l'aposta "L'equip que més corre" del programa.

A l'"Snack Barça", amb Lluís Canut analitzaran el Barça-Elx que es jugarà a la tarda al Camp Nou.

A la secció "Cubí or not Cubí" amb Mireia Vera parlaran de la lliga femenina de futbol i entrevistarà la presidenta del sindicat de futbolistes.
I també parlaran amb el Xavi del programa.

Diumenge, 19 de desembre (de 16.00 a 22.00)

El programa començarà amb un tema relacionat amb la salut mental, en el marc de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que se celebra diumenge. Àlex Corretja conversarà amb la tenista catalana Paula Badosa sobre la pressió que han de viure els esportistes professionals. També en parlaran amb el futbolista català del Southampton Oriol Romeu.

Ramon Salmurri analitzarà el que passi en el referèndum sobre l'Espai Barça que votaran els socis del club blaugrana. I entrevistaran el jugador del Bàsquet Manresa, Dani Pérez, després del duel català contra el Barça.

Montse Mir seguirà la final del Mundial d'handbol femení. Pere Escobar seguirà els partits Athletic-Betis i Reial Madrid-Cadis, de la Lliga de futbol, i Isaac Vilalta el Getafe-Osasuna. Marc Tresserras informarà del Tottenham-Liverpool de la Premier anglesa.

També conversaran amb el jugador català dels Cleveland Cavaliers, Ricky Rubio, sobre la seva nova aventura a l'NBA.

No faltaran les seccions "El melic del futbol" amb Jordi Mèlich; "Xip groc" amb Pere Bosch, "Estic girat" amb Montse Mir, "Gol Kubala" amb Sergi Camps i "La Rosca" amb Sergi Andreu. I pel VAR hi passaran Anaïs Martí, Carles Fité i Francesc Latorre.

A les 21.00 estaran atents al resultat del referèndum sobre l'Espai Barça i ho comentaran amb Bernat Soler, Víctor Font, Toni Freixa i Jordi Moix. 

I no hi faltaran els "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut