David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00 i diumenge a les 19.15. Aquest cap de setmana hi destacaran el seguiment de tota la informació al voltant del clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, així com l'entrega del Trofeu Kubala al millor gol de la temporada al jugador de l'Espanyol Raúl de Tomás, amb entrevista inclosa, i la transmissió de l'Elx-Espanyol, de Primera

Dissabte, 23 d'octubre (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb les declaracions dels entrenadors Ronald Koeman i Carlo Ancelotti abans del Barça-Reial Madrid que es jugarà diumenge, amb Ramon Salmurri i Roger Arbusà. També informaran de les darreres novetats al voltant dels dos equips i seguiran la segona part de l'assemblea blaugrana. Amb Ricard Torquemada i Orfeo Suárez analitzaran les claus del clàssic, i Pere Escobar i Siro López ho faran des del seu particular punt de vista.

També faran un ampli seguiment del partit entre l'Industrias Santa Coloma i el Barça de la lliga de futbol sala, amb Ernest Macià i els comentaris de Santi Gea.

Xavi Palau explicarà el que passi al Barça B-Alcoià, de la primera divisió de la RFEF. I Seran al Ciutat de Barcelona de tennis taula amb Marc Tresserras per seguir el partit entre la Gàlia Dvorak i el campió d'Europa, Timo Boll.

Damià Aguilar analitzarà els entrenaments del GP de l'Emília-Romanya de Motociclisme.

I a les 18.30 serà el moment de la transmissió del partit de Primera entre l'Elx i l'Espanyol, amb l'Eudald Serra, els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart i les dades de Sergi Andreu i Carles Domènech.

Diumenge, 24 d'octubre (de 19.15 a les 21.00)

Començaran el programa analitzant el que hagi passat al clàssic entre el Barça i el Reial Madrid amb Lluís Canut a l'"Snack Barça". 

Damià Aguilar explicarà el que hagi donat de si al GP de l'Emília-Romanya de Motociclisme.

I no hi faltarà el concurs "La Rosca" amb Sergi Andreu. I un especial sobre el clàssic a la secció d'humor "Minuts Escombraria" amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa i Carles Roig.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut