Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, tindrà tres edicions, dissabte i diumenge a les 16.00, i dilluns, presentat per Robert Prat, a les 21.00, amb la transmissió de l'Athletic Club-Girona
David Clupés

Dissabte, 8 de desembre (16.00)

Dissabte començaran amb el partit de la Segona A entre el Nàstic i el Granada, amb Carles Vila. Durant tot el dia estaran pendents de la prèvia del derbi entre l'Espanyol i el Barça, amb connexió amb el dinar de directives, els voltants de l'estadi i l'arribada dels autobusos. A "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb el golfista Pablo Larrazábal. També faran la prèvia de la tornada de la final de la Copa Libertadores, entre el River Plate i el Boca Juniors, que es jugarà diumenge al Santiago Bernabéu. Es podrà seguir en directe el partit de bàsquet de la Lliga ACB, que enfrontarà al Joventut i l'Unicaja. A les 19.45 agafarà el relleu  "La TdT" amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, amb la transmissió del derbi, entre l'Espanyol i el Barça, el més igualat dels últims anys.

Diumenge, 9 de desembre (16.00)

Ernest Macià serà al partit entre l'Osca i el Reial Madrid. També seguiran el Barça-Tenerife de la lliga ACB de bàsquet amb Xevi Soler. A partir de les 20.30 faran un seguiment especial de la final de la Copa Libertadores entre el River Plate i el Boca Juniors, amb la narració de Pere Escobar i el micròfon autònom d'Oriol Rodríguez.

Dilluns, 10 de desembre (21.00)

I dilluns, especial "Tot Gira", conduït per Robert Prat, amb la transmissió del partit entre l'Athletic Club i el Girona, amb la narració d'Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler, l'anàlisi de Francesc Cargol i les dades de Carles Domènech.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira