Sergi Darder promet ambició en el nou Espanyol
El Tot gira ha lliurat la 10a edició del Trofeu Jarque a Darder
Tot gira

Sergi Darder promet ambició en el nou Espanyol

El "Tot gira" de Catalunya Ràdio lliura el Trofeu Dani Jarque a Sergi Darder com a millor jugador de la temporada 21/22, segons els oients de l'emissora

Actualitzat

Sergi Darder s'enduu la 10a edició del Trofeu Dani Jarque i agafa d'aquesta manera el relleu a David López, últim guardonat a Primera Divisió. Els oients de "La transmissió de l'Espanyol" al "Tot gira" de Catalunya Ràdio decideixen que el d'Artà ha estat, per àmplia majoria, el millor perico de la temporada. 

Sergi Darder promet ambició en el nou Espanyol
Darder ha guanyat el Trofeu Dani Jarque de Catalunya Ràdio (Catalunya Ràdio)

Enmig d'una conversa distesa, Darder no defugi cap qüestió d'actualitat. Sobre el nou tècnic, Diego Martínez, explica que ja ha començat a assumir el que els demana als jugadors i quin Espanyol es veurà la temporada vinent:

"Del futbol que proposarà, jo l'únic que sé és que serà ambiciós. Com ell ja ha comentat, en roda de premsa o directament als jugadors, serà un equip que no es posarà límits. Diu que nosaltres hem d'anar a provocar les coses, ser proactius, i a partir d'aquí anar a guanyar. La seva virtut és guanyar. Ve d'un Granada que no era millor que nosaltres i el va convertir en millor que nosaltres."

Sergi Darder promet ambició en el nou Espanyol
Darder va marcar tres gols la temporada passada (EFE)

Darder acaba contracte el juny de l'any que ve. El club i el representant del jugador negocien la renovació. Sobre aquesta qüestió no és gaire explícit, però sí que diu que no és urgent i que al club ja saben quin és el seu desig:

"No depèn només de mi. Jo no et diré ni que sí ni que no. L'únic que et puc dir és que em quedi o marxi, mai estaré tan feliç com aquí, i això és un punt primordial per encarar la renovació. Aquest últim mes he estat bastant desconnectat, són coses que treballen club i agent i a partir d'aquí, com ja sabeu, l'Espanyol és casa meva."

Sergi Darder promet ambició en el nou Espanyol
Darder celebra amb l'afició un dels seus gols (EFE)

També parla de la profunda renovació que està vivint la plantilla, amb la sortida de jugadors carismàtics com Melendo o els capitans Diego López i David López. Personalment, li sap greu perdre aquests companys de vestidor, però també entén que el club ha de fer el que creu convenient. I no amaga que, a diferència de dos o tres anys enrere, ara es veu capacitat per ser el capità de l'equip, a diferència de fa un temps:

"En aquest moment, tot el contrari. Em sento preparat mentalment per tot. Ja no només per ser capità, sinó per a tot. Tinc aquesta força i confiança en mi que em veig preparat per tot, però no són coses que depenguin de mi."

També afegeix que d'ençà de fa un parell d'anys ha guanyat molta confiança en si mateix i que això s'està veient també al terreny de joc. La temporada passada, Darder va acabar la lliga amb 3 gols i 10 assistències. Dissabte, 9 de juliol, a les set del vespre, podreu sentir l'entrevista completa a Sergi Darder al "Tot gira".
 

Anar al contingut