"Això és Catalunya Ràdio, comença el primer Tot gira!". Amb aquestes paraules el Xavier Grasset arrencava el primer Tot gira de la història. Un 28 d'agost de 2004 començàvem a girar. Neixia el primer carrussel esportiu de Catalunya Ràdio, un gran programa d'esports de cap de setmana per seguir la jornada esportiva en català. Des d'aleshores, 16 temporades i més de 1600 programes fidels als nostres orígens: l'esport en directe mana. Ara vivim la nostra 17ena temporada i per vuitè any consecutiu de la mà del David Clupés. I ho fem reformulant-nos, amb una pandèmia que ha alterat la manera de competir a l'esport però també la manera de fer ràdio.

Si la pandèmia ho permet, aquesta és la temporada dels Jocs Olímpics de Tòquio i l'Eurocopa de futbol. És també la temporada de Ronald Koeman a la banqueta del Barça. El Lluís Canut ens fa de "baròmetre Koeman" a l'Snack Barça. I per a l'ocasió, al Tot Gira hem fitxat "el nostre Ronald", a qui truquem cada dissabte per tancar el programa. I és que al Tot Gira ens ho prenem tot amb bon humor, de la mà de l'equip dels Minuts Escombraria, amb el Gerard Jubany, el Xavi Espinosa i el Carles Roig

Aquesta és una temporada on, per primera vegada en 31 anys, només hi ha un equip català a primera, el Barça, que seguim a la TDT, amb Ricard Torquemada i Bernat Soler. La segona divisió prèn més protagonisme al Tot Gira, amb el seguiment dels partits de l'Espanyol, amb Eudald SerraDani Ballart i Marc Mayola, els del Girona, amb Eduard Solà i Francesc Cargol, i els del Sabadell, amb el Xavi Palau i el nou fitxatge del Carles Fité. El Pere Escobar és la veu dels partits del Madrid, acompanyat del Francesc GarrigaOrfeo Suárez, cap d'esports del diari El Mundo, aporta la seva mirada crítica des de Madrid. Tot això, mantenint l'aposta ferma per les competicions femenines de futbol, amb la Marta Cubí que cada cap de setmana ens fa un Cubí or not Cubí. I al final de la jornada, tertúlia al nostre VAR, amb "v" baixa, amb algunes cares noves com la Sara Giménez.

Tot gira amb futbol, però també amb vocació poliesportiva. El Mundial de MotoGP amb el Damià Aguilar, el bàsquet amb l'Ernest Macià i la Carme Lluveras, l'handbol amb Ramon Salmurri Pau Campos, el tennis amb Àlex Corretja, l'atletisme amb Carles Castillejo, l'hoquei patins amb Guillem Pérez, el futbol sala amb Santi Gea i el ciclisme amb Isaac Vilalta Xevi Soler. El programa manté espais clàssics com El Melic del Futbol amb Jordi Mèlich i el Xip Groc amb Pere Bosch, i n'incorpora de nous com Genoll a Terra, una mirada crítica al racisme al món de l'esport, i un concurs esportiu, La Rosca.

Tot gira, amb David Clupés! Dissabte i diumenge de 16 a 21 h, però també entre setmana amb els partits més destacats. 

Fent ràdio esportiva des del 2004. El cap de setmana és nostre!


Instagram: @totgira

Twitter: @totgira

Correu: gira@catradio.cat

Facebook: facebook.com/totgira

 

Anar al contingut