El Tot gira viu la seva 16ena temporada i ho fa superant els 1.500 programes. Som a l'antena de Catalunya Ràdio tots els caps de setmana des del 28 d'agost del 2004, el dia que vam començar a girar per convertir-nos en un dels primers carrussels esportius radiofònics en català del país. La nostra fòrmula no ha variat en aquests més de 15 anys: viure l'esport en directe i explicar-lo des d'on passa. Per setena temporada consecutiva, amb David Clupés al capdavant del transatlàntic esportiu dels caps de setmana. 

Aquesta temporada amb dos equips a primera, Barça i Espanyol. Les transmissions del Barça a la TDT, amb Ricard Torquemada i Bernat Soler i les de de l'Espanyol, amb Eudald Serra, Dani Ballart, Marc Mayola i Carles Domènech. Una temporada on el Girona fa el seu camí de retorn a primera divisió... al Tot Gira acompanyem el Girona cada cap de setmana en aquest camí, amb l'Eduard Solà i el Francesc Cargol. El Pere Escobar és la veu dels partits del Madrid i incorporem a Orfeo Suárez, cap d'esports del diari El Mundo, que aporta la seva mirada crítica des de Madrid. El Tot Gira mira molt de prop la Premier League anglesa amb l'Enric Gil des de Manchester, i referma la seva aposta pel futbol femení incorporant la Marta Cubí, amb qui ja vam viure el passat Mundial de França.

Respirem futbol, però sobretot tenim vocació poliesportiva. Fem les transmissions de totes les curses de motos a l'Univers MotoGP amb Damià Aguilar i Lluís Costa. La gran novetat aquesta temporada són les transmissions de tots els partits del Barça a l'Eurolliga de bàsquet a través de l'app i el web de Catalunya Ràdio, amb Ernest Macià i Carme Lluveras. La Champions d'handbol amb Ramon Salmurri i Pau Campos, el tennis amb Àlex Corretja, l'atletisme amb Carles Castillejo, l'hoquei patins amb Guillem Pérez, el futbol sala amb Santi Gea i el ciclisme amb Xevi Soler. El programa manté espais habituals i col·laboradors com Lluís Canut, Rubén Uría, Edu Polo, Jordi Costa, Sònia Gelmà, Jordi Mèlich, Pere Bosch, entre d'altres.

Al Tot Gira vivim l'esport en directe amb el nostre segell, i sempre amb un punt d'humor. Tanquem tots els dissabtes o diumenges rient amb Els minuts escombraria. Una mirada surrealista al cap de setmana esportiu amb la coordinació del Gerard Jubany i les imitacions i gags bojos del Xavi Espinosa, el Carles Roig, l'Ernest Macià i el Sergi Camps.

Tot gira, amb David Clupés! Dissabte i diumenge de 16 a 21 h, però també entre setmana amb els partits més destacats. 

Fent ràdio esportiva des del 2004. El cap de setmana és nostre!


Instagram: @totgira

Twitter: @totgira

Correu: gira@catradio.cat

Facebook: facebook.com/totgira