David Clupés comença la seva novena temporada presentant i dirigint el "Tot gira"

"Benvinguts al temple esportiu dels caps de setmana: això és el "Tot gira!". Amb aquesta frase obrim les tardes esportives dels caps de setmana. Cada dissabte i cada diumenge a partir de les quatre comença el carrussel esportiu de Catalunya Ràdio. Un programa que començava a caminar el 28 d'agost del 2004. Arribem per tant a la 18ena temporada, amb més de 1700 programes i amb una idea molt clara: l'esport en directe mana. Amb David Clupés al capdavant del programa per novè any consecutiu.

Aquesta serà la segona temporada del Barça de Ronald Koeman i la primera sense Messi a l'equip. Els partits del Barça a "La TDT", el Lluís Canut, el "baròmetre Koeman", a l'Snack Barça, i les tertúlies en clau blaugrana al nostre VAR, on incorporem nous fitxatges com el Carles Fité i l'Anaïs Martí. És també l'any del retorn de l'Espanyol a Primera. En farem les transmissions amb Eudald Serra, Dani Ballart i Marc Mayola, on recuperem el "Trofeu Jarque" al millor jugador perico de la temporada. Farem també les transmissions del Girona a la Segona Divisió, intentant de nou un ascens que es resisteix. El Girona amb Eduard Solà, Francesc Cargol i la incorporació del Fel Faixedas. Els partits del Madrid els seguirem amb Pere Escobar, Isaac Vilalta... i la incorporació irreverent dels personatges d'"Els minuts escombraria" per posar Madrid potes enlaire. I és que al "Tot gira" ens ho tornarem a prendre tot amb ironia i cada cap de setmana "Els minuts escombraria" tindran el seu espai, amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Ernest Macià i Sergi Camps.

Mantenim l'aposta ferma per les competicions femenines de futbol, amb Marta Cubí que cada cap de setmana ens fa un "Cubí or not Cubí". Ens encanta el futbol, però també amb vocació poliesportiva. El Mundial de MotoGP amb Damià Aguilar, la Fórmula 1 amb Albert Fàbrega, el bàsquet amb Ernest Macià, Carme Lluveras i Albert Miralles, l'handbol amb Ramon Salmurri i Pau Campos, el tennis amb el nostre "Ull de falcó", Àlex Corretja, l'hoquei patins amb Montse MirGuillem Pérez, el futbol sala amb Santi Gea, el ciclisme amb Isaac Vilalta i Xevi Soler, i el rugbi amb Eudald Serra i Toni Murciano

El programa manté espais clàssics com el "Trofeu Kubala" al millor gol de la temporada de futbol, el "Xip groc" amb Pere Bosch i "El melic del futbol" amb Jordi Mèlich, on obrim la novena edició del concurs d'himnes del futbol català. Mantindrem també el nostre concurs per trobar l'oient que més en sap d'esports de Catalunya: "La Rosca" amb Sergi Andreu, que aquest any creix per convertir-se en un gran torneig amb eliminatòries!

"Tot gira", amb David Clupés! Dissabte i diumenge de 16 a 21 h, però també entre setmana amb els partits més destacats. 

Fent ràdio esportiva des del 2004. El cap de setmana és nostre!

Instagram: @totgira

Twitter: @totgira

Correu: gira@catradio.cat

Facebook: facebook.com/totgira

Anar al contingut