David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"
David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"

El "Tot Gira" comença una temporada molt especial, la dels 2000 programes. Una efemèride que el programa celebrarà al mes de novembre. Aquesta és la 20ena temporada en antena del "Tot Gira", que va començar a emetre's el 28 d'agost del 2004 de la mà de Xavier Graset i Òscar Fernández. El carrussel esportiu de Catalunya Ràdio és ja uns dels programes veterans de la casa i el seguirà dirigit i presentat David Clupés per onzena temporada consecutiva.

Serà la temporada de l'exili del Barça a Montjuïc. Els partits del Barça a "LaTdT", amb el Ricard Torquemada i el Bernat Soler connectats al "Tot Gira". El Lluís Canut, a l'Snack Barça, i les tertúlies en clau blaugrana al nostre VAR, on mantenim noms com els d'Albert Edjogo-OwonoAnaïs MartíCarles FitéJoanjo PallàsLaia CervellóÀngel "Pichi" Alonso i la incorporació de Carles Domènech. Les transmissions del Girona amb Eduard SolàMireia VeraFrancesc CargolSusi Sala i la incorporació a la sala d'imatges de Marc Domènech. Tindrem dos equips catalans a primera, i un a segona, l'Espanyol. Farem totes les transmissions al "Tot Gira" i a l'app de Catalunya Ràdio, amb Sergi AndreuSara GiménezDani Ballart i Marc Mayola. Els partits del Madrid els seguirem amb Pere Escobar, acompanyat de Jordi Costa o Sònia Gelmà. El futbol femení amb Marta Cubí, que ens fa un "Cubí or not Cubí" i les transmissions dels partits més destacats amb Pere Escobar. Al "Tot gira" mantindrem també un dels nostres pals de paller, que ens acompanyen des de fa deu temporades... l'humor de "Els minuts escombraria", amb Gerard JubanyXavi Espinosa, Carles RoigErnest Macià i Sergi Camps. Un "Tot Gira" que manté espais tradicionals, com el concurs "La Rosca", que arriba a la seva quarta edició i que vol saber quin és l'oient que en sap més d'esports a Catalunya... i amb un gran repte: algú serà capaç de destronar el campió de les tres primeres edicions Xavier Casabó?.

El futbol ocuparà un espai important del programa, però mantindrem la nostra vocació poliesportiva. Els partits dels catalans a l'ACB amb Ernest MaciàCarme Lluveras, i Joan Creus. L'handbol amb Viran Morros i Pau Campos. El Mundial de MotoGP amb Damià AguilarJoan OlivéChus Sànchez i Sara Sánchez, la Fórmula 1 amb Albert Fàbrega, el tennis amb el nostre "Ull de falcó"Àlex Corretja, l'hoquei patins amb Montse Mir i Octavi Tarrés, el futbol sala amb Santi Gea i Juan Carlos León, el clicilsme amb Joan Antoni Flecha, el rugbi amb Eudald Serra i Toni Murciano.

Arribem a la 15ena edició del "Trofeu Kubala" al millor gol de la temporada de futbol. També es mantenen espais clàssics com el "Xip groc" amb Pere Bosch i "El melic del futbol" amb Jordi Mèlich, on obrim la novena edició del Concurs d'himnes del futbol català. 

"Tot gira", amb David Clupés! Dissabte i diumenge de 16 a 21 h, però també entre setmana amb els partits més destacats. 

Fent ràdio esportiva des del 2004. El cap de setmana és nostre!

Instagram: @totgira

Twitter: @totgira

Correu: gira@catradio.cat

Facebook: facebook.com/totgira

 

Anar al contingut