David Clupés

David Clupés

El Tot gira comença a girar el 28 d'agost del 2004. Ara comença la seva 15a temporada, amb més de 1.300 programes al darrere. Un dels grans programes veterans de Catalunya Ràdio i que, catorze anys després, continua fent servir la mateixa brúixola: esport i directe, ràdio en essència. Per sisè any consecutiu, amb David Clupés al capdavant del transatlàntic esportiu dels caps de setmana. Per viure tots els partits de lliga en directe, amb les transmissions del Barça a la nova TDT, de Ricard Torquemada i Bernat Soler; del Girona, amb Eduard Solà i Francesc Cargol, i de l'Espanyol, amb Eudald Serra, Dani Ballart i Marc Mayola. Pere Escobar torna a ser la veu dels partits del Madrid i tornem a seguir tots els partits del Reus i el Nàstic a segona.

Mantenim l'espai d'anàlisi amb el nostre "VAR", amb el nou trident "PSG": Edu Polo, Sònia Gelmà i Francesc Garriga. El gran fitxatge, però, serà argentí... "El nostre Leo", "el nostre Messi", fitxa pel Tot gira...

El programa manté la seva vocació poliesportiva. Les transmissions del Mundial de MotoGP amb Damià Aguilar i Lluís Costa, la lliga ACB amb Carme Lluveras i la nova incorporació d'Albert Miralles, la Champions d'handbol amb Pau Campos, el tennis amb Àlex Corretja, l'hoquei patins amb Ferran López, el futbol sala amb Santi Gea... Aquesta temporada, a més, fem una aposta pel ciclisme, amb el fitxatge del millor ciclista català de tots els temps, "Purito" Rodríguez. El programa manté espais habituals i col·laboradors com Jordi Costa, Lluís Canut, Alfredo Relaño, Rubén Uría, Jordi Mèlich, Pere Bosch i Gerard Jubany.

Tot gira, dissabte de 16 a 21 h i diumenge de 16 a 23 h, amb David Clupés. El cap de setmana és nostre!

Instagram: @totgira

Twitter: @totgira

Correu: gira@catradio.cat

Facebook: facebook.com/totgira