Tot gira: Marató superada

L'Equip 92 aconsegueix el seu repte!

Els atletes olímpics Jesús Ángel García Bragado, Tomàs Jofresa, Natàlia Via-Dufresne i Dani Ballart han acabat la marató de Barcelona, un repte solidari per recaptar fons per al Casal del Infants

 

Després de mesos d'entrenament sota les ordres del corredor Carles Castillejo, els mites runners han assolit el seu objectiu: els quatre components de l'Eqiop 92 han acabat la marató de Barcelona, la ciutat que els va veure competir en els Jocs Olímpics de l'any 1992.

El primer d'arribar a la línia de meta ha estat Jesús Ángel García Bragado, amb un temps de 3h.06:23. Darrere seu han acabat Tomàs Jofresa, 3h.58:44, i Natàlia Via-Dufresne, amb una marca de 4h:15.53. L'últim d'acabar la prova ha estat Dani Ballart, amb 5h:05.13. També ha corregut la marató l'editor del programa "Tot gira", David Clupés. Així han explicat la seva experiència just després de superar la meta.

El repte de l'Equip 92 tenia també un objectiu solidari, ja que els quatre atletes corrien per recaptar fons per al Casal dels Infants, un projecte que busca ajudar els nois i noies amb necessitats socials. Unes hores més tard, els membres de l'Equip 92 han passat pel "Tot gira" de Catalunya Ràdio i han explicat què han suposat per a ells aquest cinc mesos de preparació per aconseguir superar aquest objectiu esportiu.

La campanya de crowdfunding ha recaptat més de mil euros que aniran íntegrament dirigits cap a aquesta entitat que treballa en diversos barris de diferents ciutats catalanes.

ÀUDIOS RELACIONATS