Els Dracs Catalans, a un assaig de la glòria
El trofeu de la Superlliga, abans de jugar-se la final a Old Trafford (Dragons Catalans)
Tot gira

Els Dragons Catalans, a un assaig de la glòria

La final de la Superlliga de rugbi a 13, a Old Trafford, es podrà seguir dissabte a l'app i el web de Catalunya Ràdio amb la transmissió de Ràdio Arrels

Actualitzat

L'equip nord-català s'enfrontarà aquest dissabte a la final contra el Saint Helens anglès, que són els actuals campions. L'equip de Perpinyà espera comptar, tot i que no al 100%, amb Sam Tompkins, un dels seus referents, que surt d'una lesió.

Catalunya Ràdio, també a Old Trafford!

L'acord de col·laboració amb Ràdio Arrels, que compta amb el suport de la Plataforma per la Llengua, permetrà seguir la transmissió de la final a través del nostre web i la nostra app.

Sebastià Girard, periodista de l'emissora nord-catalana i que ha dirigit i presentat el podcast de Catalunya Ràdio "Septentrions", afirma que la presència dels Dragons a la Superlliga s'ha construït des de la catalanitat del club. Són l'únic equip que no és anglès que hi participa:

Els Dragons Catalans han contribuït a bastament a fer que la paraula 'català' soni a la BBC o Sky Sports. Tractar el rugbi, des de l'espai mediàtic català, com una excepcionalitat, és una errada. Ara, hem aconseguit situar els Dragons i la USAP en l'espai que els toca

 

Un dia històric

Quatre avions amb aficionats han fet el desplaçament fins a Manchester. El club es felicita perquè, tot i la Covid, tindran el suport d'unes 2.000 persones a Old Trafford. Qui no pugui viatjar, podrà seguir el partit a través de Catalunya Ràdio, amb la transmissió de Ràdio Arrels, i també per TV3, aquest dissabte a les set.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut