Els tres finalistes del concurs d'himnes del futbol català del novembre
Els tres finalistes del concurs d'himnes del futbol català del novembre
TOT GIRA

El Folgueroles, millor himne del novembre

El club osonenc s'ha imposat al Parets i al Futbol Base l'Hospitalet de l'Infant

Actualitzat

El Club Esportiu Folgueroles s'ha endut el títol de millor himne del futbol català del novembre després de superar el Club de Futbol Parets i el Futbol Base l'Hospitalet de l'Infant en una votació popular que ha durat una setmana.

La pàgina web amb el mapa interactiu d'"Els himnes del futbol català" serveix de plataforma perquè els oients de Catalunya Ràdio facin la tria: amb el 50% dels vots, el Folgueroles és el guanyador del novembre, i passa a la final de la setena edició del concurs que organitza el "Tot gira". Al setembre, l'himne guanyador va ser el del Club de Futbol l'Ametlla del Vallès i a l'octubre ho va ser el del Club Esportiu Fortià

El Futbol Base l'Hospitalet de l'Infant ha obtingut el 35% dels vots i el Parets, el 15%. 

A banda del primer equip, l'entitat compta amb categories inferiors (CE Folgueroles)

Un himne cantat des de casa

El grup de Folgueroles Pelat i Pelut és l'autor de l'himne d'un club que es va fundar el 1955. L'equip milita a la Tercera Catalana i té una plantilla molt jove, on el jugador més veterà té 24 anys.

Club solidari

El Folgueroles col·labora un cop l'any amb l'ONG Esport Solidari recollint material esportiu per fer-lo arribar a l'Àfrica. La nova junta directiva presidida per Joan Franch va arribar el 2020 i va agafar el relleu del llarg mandat d'Àngel Pujols.

Anar al contingut